Wpis z mikrobloga

@Wojtas_elo możesz też użyć jakiegoś "rękawa" do pieczenia. Czy jak to się nazywa. Wygląda jak zwykła torebka foliowa, ale można w niej piec. Wrzucasz do niej pierś, trochę jakiegoś sosu i pieczesz i wychodzi git
  • Odpowiedz
@Wojtas_elo: Grill tefal, albo patelnia na minimum (u mnie 3 w skali 1-8) i 20min bez tłuszczu. Zawsze wyjdzie miękka, czasem nawet z lenistwa nie obracam.

Tylko ja ta taktykę stosuje do polędwiczek, która są dość cienkie - pewnie z piersią tez się uda.
  • Odpowiedz
  • 0
@kaifiee: ale całą pierś wsadzasz i taka gruba się zrobi w środku?
@Glacial ale tutaj trzeba też sos mieć xd poza tym nie ufam tym rękawem
@AVOIDME też chodzi o całą grubą pierś? Nie jest surowa w środku ani spalona od dołu?
@Trauma_Teddy nie mam termometru, a wolę piec bo zdrowsze to
  • Odpowiedz