Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy
Elo
Czy wbijał ktoś w wykopków teścia długiego aquila testo e?
Wbijam od prawie miesiąca, w sumie 5 dawek już. Na 5 strzałów bolały mnie 4, 4 z 5 strzałów były w mięsień uda, 2 razy bolały po iniekcja tak, że aż kustykalem na nogę, reszta ból podobny do uderzenia low Kicka . Raz zrobiłem iniekcje w pośladek i bolal mnie przez 5 dni, w nocy się budziłem jak przez przypadek się na niego przekręciłem, dość duże opuchniecie.
Co do samych infekcji były dokonywane prawidłowo, mam dziewczynę pielęgniarkę i to ona to robiła.
Moje pytanie brzmi czy to normalne i z czasem przejdzie?
Czytałem w googlu, że to uczulenia na środek lub mięsień tak reaguje na wkucia lub że tak to wygląda na początku
  • 8
@Hurry_up:
1. Jakiej igły używasz (wymiary, G)? Próbowałeś podskórnie a nie domięśniowo?
2. Możliwe że jest w oleju na który masz uczulenie.
3. Jak długo biłeś wcześniej? Zazwyczaj pierwszy raz to zawsze jest PIP (dziewiczy mięsień) ale tak jak piszesz robiłeś już 5 razy więc raczej odpada
@Pan_Szeryf:
1. 21G 0.8 x 40 I wbijałem tak na 2-3cm (tłuszczu na nogach prawie nie mam więc opcja że nie trafiłem w mięsień odpada)
2. Też tak myślę bo aż to niemożliwe by mnie tak spielo przez to, że mięsień nieprzyuczony. cały dzień chodzę jakbym miał nogę w gipsie...
Polecasz jakąś inną firmę co ma długiego teścia?
@Hurry_up: Uczulenie na olej, zmień lab - zapytaj dila o rodzaj olej, klasyq.

Używaj 06x30. Po co taki harpun. A polecam Androchem, nie polecam boom bo ja po nim właśnie miałem uczulenie jeszcze gorsze w skutkach niż Ty.
@Hurry_up: Rotuj miesnie czesciej, ja co prawda na poczatku nie mialem problemu ale potem sie zaczely takie, ze az chcialem schodzic. Teraz wiem, ze w miesien minimum co 3 tygodnie w moim pzrypadku, wiec lece uda, poslady i barki na zmiane
@Zieew: no ja próbowałem w obu udach, i pośladu,
1 strzał w lewe i ból był maly i ustal po 2 dniach
2 strzał w lewe udo i ból przez 4 dni
3 strzał w pośladek ból w uj i jeszcze opuchniecie
4 strzal w prawe udo zero bólu, zero opuchniecia
5 strzał w prawe udo ale tutaj już bol większy niż przy pośladku i jeszcze od 2 dni gripex pije
@Hurry_up: a jakie odstępy byly pomiędzy strzałami w lewe i prawe udo. Wiem że można trochę w inne miejsce ale i tak z.mojego doświadczenie wynika żeby po prostu tego samego mięśnia nie ruszać. Zresztą bolało cię za każdym razem w udach dopiero po drugim razie.

Też mi się zdarzało Gripex. Radzili mi tutaj też żeby głębiej wbijać szczególnie poślad jak jest tłusty to czasami trzeba głębiej żeby do mięśnia się wbić.