Aktywne Wpisy

Mam tak cholerną życiową rozterkę, że aż postanowiłem przyjść z tym na Wykop xD.
Otóż z różową zastanawiamy się nad budową domu. Dostaliśmy w spadku dużą działkę na wsi, 15 minut do miasta, więc fajnie. Teść budowlaniec, także dom ogarnęlibyśmy gospodarczo. Liczymy jakieś 450k PLN do wprowadzenia, mega prosty dom 110m.
NO ALE... z drugiej strony mamy też mieszkanie 70m w mieście, opłat ponosimy okrągłe 0 xD (long story short - jesteśmy
Otóż z różową zastanawiamy się nad budową domu. Dostaliśmy w spadku dużą działkę na wsi, 15 minut do miasta, więc fajnie. Teść budowlaniec, także dom ogarnęlibyśmy gospodarczo. Liczymy jakieś 450k PLN do wprowadzenia, mega prosty dom 110m.
NO ALE... z drugiej strony mamy też mieszkanie 70m w mieście, opłat ponosimy okrągłe 0 xD (long story short - jesteśmy

#przegryw #depresja #tinder #p0lka #blackpill #alkoholizm
Właśnie dziś przypadkowo dowiedziałem się od koleżki z pracy, że dziewczyna z którą kręciłem, spotykałem się, budowałem relację koleżeńską powoli zmierzając do sedna związku (i powiem szczere chciałem to kontynuować i strasznie się w nią wkręciłem) ma tindera i usilnie poszukuje tam chłopaka. Super, naprawdę super... a taka szara myszka spokojna...Nie można ufać nikomu prócz sobie.
Widzicie drodzy i mili. Możecie mieć dom, hajsiwo dobrą pracę
Właśnie dziś przypadkowo dowiedziałem się od koleżki z pracy, że dziewczyna z którą kręciłem, spotykałem się, budowałem relację koleżeńską powoli zmierzając do sedna związku (i powiem szczere chciałem to kontynuować i strasznie się w nią wkręciłem) ma tindera i usilnie poszukuje tam chłopaka. Super, naprawdę super... a taka szara myszka spokojna...Nie można ufać nikomu prócz sobie.
Widzicie drodzy i mili. Możecie mieć dom, hajsiwo dobrą pracę
Warto?
#android #pixel #samsunggalaxy #samsung
@DPary trochę jest, bo s21fe już ładuje się powoli, a widzę, że pixel 7 jeszcze wolniej. Trochę boję się też tego jak działa czytnik palca.
Mam też galaxy watch 4. Z OnePlus Nord 2 czasami gubił połączenie i nie będę mógł z niego korzystać do robienia zdjęć.
Samsung jest level wyżej niż parę lat temu jeśli chodzi o update ale to dalej słabo w porównaniu z Apple. Rywalem Samsunga jest raczej Apple, nie Xiaomi.
Wiem, że szansa na to, że coś mi się stanie jest mała ale mnie to denerwuje. Do tego stopnia, że mi to przeszkadza.
Dzisiaj kupuje Pixela. Jak nie będę z niego zadowolony to kolejny telefon to będzie iPhone. Mam okazję praktycznie bez kosztów wymienić go na Pixela, więc