Szukam wypożyczalni aut na Sycylii ale widzę, ze na tej wyspie wszystko działa jak w Afryce a nie Europie i już żałuje ze kupiłem bilety. Wypożyczał ktoś auto bez karty kredytowej i z pełnym ubezpieczeniem i był zadowolony? Bardzo proszę o polecenie którejś firmy :)
@FlameVinci haha nieźle. Niezła dzicz. Gdzieś tam po opiniach czytałem, że czasem kradną same maski z aut albo lampy jak jest zapotrzebowanie na lokalnym rynku. Pamiętasz ile płaciłeś i na ile dni? Teraz jakieś chore pieniądze pokazuje, za 9 dni 540 euro za byle małe dziadostwo typu Aygo.
@FlameVinci ciekawe za co Ci porysowali? Gdzie to było? Może jakieś złe parkowanie na miejscu "prywatnym" jakiegoś Giuseppe, który parkował tam od 40 lat xd
Szukam wypożyczalni aut na Sycylii ale widzę, ze na tej wyspie wszystko działa jak w Afryce a nie Europie i już żałuje ze kupiłem bilety.
Wypożyczał ktoś auto bez karty kredytowej i z pełnym ubezpieczeniem i był zadowolony? Bardzo proszę o polecenie którejś firmy :)
Teraz jakieś chore pieniądze pokazuje, za 9 dni 540 euro za byle małe dziadostwo typu Aygo.