Wpis z mikrobloga

@duzeelobenc: nie przepraszam easy level to jak pójdzie spać po 22, za wyzywanie powinni karać, jak za gwałt, kolegi też nigdy nie wyzwałeś? Ja swojej matki nie, co nie zmienia faktu, że nie uważam, aby rafonixa w jakimkolwiek stopniu, można byłoby porównywać do patologii na urzędniczej, czy do rafatusa
@maxer1892 dodałbym jednak przewagę psychiczną dla magicznego.Lordoza widać że przeżywa swoje niepowodzenia,poza tym skończył na lekach żeby jakoś to wszystko trzymać w ryzach a taki magical jakby miał #!$%@? na wszystko.Ja bym się wstydził przyprowadzać kogokolwiek do takiej meliny i matki pijaczki a on normalnie pekluje jakieś szony tam na streamie xd Ogólnie rzecz biorąc wydaje się jakby mimo wszechobecnej #!$%@? jaka z każdej strony go otacza on z tej dwójki był
@mewten: a ja uważam, ze był jeszcze gorsza patologia, może przesadzam, ale na pewno porównywalna. Jego matka była niewinna kobieta, o czym sam później mówił, jak się już ogarnął, ze mama mu nic nie zrobiła a wyzywał ja od najgorszych rzeczy przy ludziach. Goha od magicala z matka ma tyle wspólnego, co to, ze ich urodziła. Nigdy matka nie była, a magical w swojej głupocie wiele złego jej zawdzięcza, nawet samo
@duzeelobenc: ja mówię o patologii na streamach, ogólnie, co się tam działo, od wszystkich, może i magical miał gorzej w życiu od magicala, ale tam jest dużo więcej zachowań patologicznych niż u rafonixa, choć, ktoś tu pisał, że krasucki pobił niepełnosprawnego w swoim pokoju, czego akurat w ogóle nie kojarzę