Będę tęsknić za błyskotliwymi komentarzami Pana @SokolimOkiem ale nawet ta miłość nie jest warta 55 zł bo widzicie w życiu trzeba dbać o jakość. A 720P to nie jest jakość w 2023 roku. ( ͡°͜ʖ͡°) Także sentymenty sentymentami, ale ja jutro klikam F1TV Pro. HELLLL YEAHHHH! FORMULA WRACA ♥️ #f1
@RitmoXL: czemu siejesz zament? Viaplay jest jeszcze w abonamencie 34zl ja kupilem c+ za 60zl i mam w pakiecie. Po drugie viaplay bedzie w tej samej jakosci co f1tv czyli 1080p i bitrate 6mb. Niestety 4k f1tv nie oferuje a sokół goat wiec wybor prosty
@KOXsu Kombinacje alpejskie. Co do jakości to było info, że niektóre sesje mogą być w niższej jakości niż deklarowana także nikt zamętu nie sieje. Po prostu wybieram to co mi bardziej odpowiada. ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@Szej_Hulud: jak sztucznie podbija sie 4k? Nie czekajac na odpowiedz wyjasnie ci jak to dziala. Operator(telewizja) wysyla dane liczone w bitach (stąd haslo bitrate) im wiecej danych tym wiecej informacji zawartych. Urzadzenie odbiorcze uzywa dekodera za pomocą instrukcji odkodowuje informacje przeslana w bitach a ty widzisz obraz. Im lepszy kodek i wieksze bitrate tym bardziej szczegolowa jakosc obrazu. W eleven 1080p jest bitrate 4.5mb oraz 8mb a 4k w 16mb.
@RichPiana: I znow piszesz glupoty. 34zl masz 12 miesiecy z tym ze zawoerasz umowe jak na abonament i nie mozesz wczesniej zrezygnowac. Od marca po prostu znika ta oferta i zostaje ta za 54zl
@asffaf: czy po tym jak uda sie zalozyc konto na turcje z vpn to mozna wszystkie operacje, platnosci juz normalnie robic z pl ip czy dalej z vpn? Normalna karta pl bankowa z mbanku przejdzie?
@KOXsu: upscaling źródłowego materiału typie. Nadajesz kanał w 1080, ale źródło masz w 720 no to nie ma bata, skalujesz do 1080, a nie zmniejszasz outputu na satelitę do 720
Po drugie viaplay bedzie w tej samej jakosci co f1tv czyli 1080p i bitrate 6mb. Niestety 4k f1tv nie oferuje a sokół goat wiec wybor prosty
Nie czekajac na odpowiedz wyjasnie ci jak to dziala.
Operator(telewizja) wysyla dane liczone w bitach (stąd haslo bitrate) im wiecej danych tym wiecej informacji zawartych. Urzadzenie odbiorcze uzywa dekodera za pomocą instrukcji odkodowuje informacje przeslana w bitach a ty widzisz obraz. Im lepszy kodek i wieksze bitrate tym bardziej szczegolowa jakosc obrazu.
W eleven 1080p jest bitrate 4.5mb oraz 8mb a 4k w 16mb.