Aktywne Wpisy
pieknylowca +524
Ale marna propaganda. "Bez samochodu żyje się lepiej" - ciekawe gdzie? Po wioskach/powiatach? Tam też trzeba może dzwonić po bolta i ubera. Nie wiem czy ludzie tworzący takie reklamy wyjechali dalej niż 30km poza ich wielkie miasto. #bekazlewactwa #uber #polska #samochody (wiem że to reklama bolta)

Panas +324
Zarabiam 6400 brutto, według danych statystycznych połowa kraju zazdrości mi wypłaty, a przecież to jest gówno nie pieniądze. Stać mnie na wynajęcie jakiegoś syfu 20m2 i życie od pierwszego do pierwszego
A co z tymi co zarabiają 3500? Sam nie wiem jak żyć, a co mają myśleć ci za minimalną? #!$%@? rzeczywistość
#zarobki
A co z tymi co zarabiają 3500? Sam nie wiem jak żyć, a co mają myśleć ci za minimalną? #!$%@? rzeczywistość
#zarobki
#ukraina #wojna #rosja
Tak jest, trzęsę się i boję się, oddać Panu Putinowi Ukrainę oraz NRD natychmiast
To za mało, Ukraina powinna być pod strefą wpływów naszych braci Rosjan oraz oddać wszystko az do Dniepru i płacić corocznie carowi 1/5 wpływów do budżetu
Już pół roku temu wiedziałem żeś czerwonoarmista, tylko ty mnie zablokowałeś bym ci tego nie wypominał w tych swoich wysrywach.