Aktywne Wpisy

darknightttt +26
Tutaj różowa lvl prawie 30. Też wam się nie chce bawić w związki? Utrzymuje się sama i niczego mi nie brakuje, jak chce towarzystwa to mam wielu znajomych i rodzine, fajnie mi samej. W sumie to facet chyba nie byłby w stanie wnieść za wiele do mojego życia, nie brakuje mi niczego. Od bliskości mam rodzinę i zwierzaka. Seks właściwie dostępny cały czas, do wyboru, do koloru... Przynajmniej nie musze chodzić na

Kiedysbedeczerwonka +227
Najgłupsza decyzja ever? #!$%@?ć za granicą, żeby kupić/wybudować dom w Polsce lub kupić mieszkanie, jednocześnie nie mając perspektywy pracy w kraju XD
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
Znajomych mam, ale rzadko na spotkaniach są jakieś nowe osoby, sami znaleźli dziewczyny na portalach randkowych.
Mam zainteresowania - nauka języka obcego (ale nie ma grupowego kursu stacjonarnego w moim mieście...), informatyka,
Nie chcę chodzić gdzieś tylko po to, żeby mieć szansę poznać dziewczynę.
Jak sytuacja na #tinder i #badoo ? Jest lepiej dzięki Ukrainkom?
#randkujzwykopem #tfwnogf #samotnosc #depresja
Nie zakładają już kont?
@przegrywam_przez_miasto: xD
@Kamilo67: dokładnie, posiadanie dziewczyny to zwykły efekt uboczny posiadania normalnego życia. Wykopki nie rozumieją że jeśli chcą mieć dziewczyne to najpierw trzeba mieć to tego podstawę w postaci życia społecznego. Co dziewczyna będzie robić z takim typem który nie ma kolegów, nigdzie nie wychodzi, jest nieśmiały,
@przegrywam_przez_miasto: Normalne dziewczyny znajdują sobie chłopów poza internetem. Jak już nawet szukają w internecie to albo znikają po tygodniu bo znalazły, albo usuwają konta jak widzą co się tam dzieje.
Załóż konto na dowolnym portalu randkowym, obejrzyj sobie kto tam siedzi, jak uda Ci się znaleźć 10 normalnych dziewczyn bez zdjęć dupy