Aktywne Wpisy
WolfSky +427
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Korsir +85
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Zerknijcie, niby wszystko super ale montaż/wymiana we własnym zakresie nie jest taka banalna.
Części są w dobrej cenie, z fakturą VAT 23%, wychodzi na to że taniej i pewniej niż szukanie używek/demontaży z allegro czy od chińczyka z Aliexpress
Instrukcja przygotowana przez Apple jest dokładna, jednak ich rozwiązania mające ułatwić wymianę nie są dobre...pokonał mnie zestaw do ustalania pozycji gładzika po jego wymianie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieje że dzięki mojej "walce" zaoszczędzicie sobie nerwów, kiedy podejmiecie się napraw we własnym zakresie.
#majsterkowanie #apple #macbook #technologia
@czuczer: a jak mam wyglądać? :D
@Pan_Slon: to zupełnie inaczej niż twierdziły wykopki ;)
XD
K---a jacy obrońcy typa. Chłop sobie zażartował z wyglądu typowego wykopka, a wy OP bronicie jakbyście chcieli z nim na randkę iść XD
@Pan_Slon dobra robota, oglądałem od dawna, nie wiedziałem żeś wykopek XD martwi mnie mój M1, bo na jednym filmiku mówiłeś, ze syf i piach dostaje się pod obudowę i uszkadza taśmę. Swojego używam tylko w domu, ale czasem z kominka się kurzy - idzie to
Ładny głos i fajnie opisujesz, ale ja się kompletnie na tym nie znam.
乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Fajny materiał, 3maj się Mirku