Aktywne Wpisy

AIicja +55
Przez te płatności odroczone typu PayPo i Allegro Pay zupełnie nieświadoma po roku dwóch użytkowania wpadłam w kilka tysięcy długu... Na szczęście obecnie mam już wszystko pod kontrolą jest git. Masakra bo nawet nie wiedziałam że to się dzieje. Już pospłacałam wszystko prawie, zostało mi może z 900zł za 2 miesiące do spłaty więc szczegół... Ale totalnie nie byłam świadoma jak to wpływa na płynność moich finansów. Poza tym nie wyraziłam tych

Clefairy +431
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą

Chciałbym ten stan utrzymać całe życie. Na tabletkach jest źle, bez tabletek nie wiem jak będzie, na razie faza odstawiania i dzisiaj czuję się najlepiej odkąd pamiętam.
#psychiatria #depresja #fobiaspoleczna #paroksetyna #escitalopram
Czyli co, antydepresanty nic Tobie nie pomogły na fobię społeczną i depresję?
@DoudouPetit: a skutków ubocznych nie doświadczałeś? U mnie antydepresanty tylko troszeczkę pomagają, ale czasami powodują straszne pobudzenie psychoruchowe (akatyzja / agitacja).
@DoudouPetit: może to objaw zespołu niespokojnych nóg?
Ogromna sedacja, brak działania anksjolotycznego.
@ziomus0812: skutki uboczne o bóle wątroby (to to chyba przez 6 miesięcy), brzydka skóra na twarzy, strupy niegojące się szczególnie po paro, bardzo lekkie mdłości, bardzo lekkie osłabienie, brak kontroli nad sobą, zajmowanie się głupotami i nie przejmowanie się bałaganem, smrodem, tym że muszę pracować etc.
Po 5 dniach tak odżyłem
@DoudouPetit: mnie też hydroksyzyna przymula, powoduje ogromną sedację, senność (przynajmniej tak działała wcześniej, bo ostatnio jej działania już tak nie czuję). Ale, że hydroksyzyna powoduje stres, lęk społeczny? Tego nie doświadczyłem. Dziwne to trochę.
@ziomus0812: byłem w aptece po hydro to taka panika mnie złapała że to szok. Czemu dziwne?