Aktywne Wpisy

ulan_mazowiecki +135
Trzeba mieć nayebane we łbach, by nagle pisać dobrze o Tusku, tylko dlatego, że pisoory tną w chooya. Ile wy macie lat, że nie pamiętacie co PO odwalała?! Nie, nie chodzi o ośmiorniczki tylko całą listę afer. Tylko cymbały nie rozumieją, że polityka to goovno, niezależnie z jakiej opcji. Jeśli zakiast PiSu ma być Tusk i kego banda, to ja pierd... taką zmianę. Więlszość ludzi wam nigdy nie pójdzie na te wasze

atrax15 +271
zjadłem 50g masła więc #!$%@? ponad 2 geez palenia, powinienem być skuty jak bąk a ja czułem maksymalnie jak po zapaleniu.
już mam dość, za każdym razem uzywam innego przepisu i nigdy #!$%@? nie działa XD
mam też cały wor abv, które w żaden sposób nie działa oralnie. wbite w papę i spalone jest aktywne, wtf cumple?
#jarajzwykopem #wykopjointclub
zrobiłem tak jak wyżej - w zasadzie to nie działa.
najczęściej w przepisach jest 3 do 6 godzin gotowania, a w ogóle przepis niby na kozaka przewiduje całą dobę gotowania xD
dekarboksylacja? 2 minuty prazenia na patelni vs piekarnik, od 110 do 220 stopni, od 30 do 90 minut.
a spytałem ziomka o przepis (robił kilka razy i był kontent) to mówił o 160° i 1.5h w
Użyłem 2.5g w 100g masła
Dekarboskylacja w piekarniku 100-110st. przez 45 minut
Później rozpuszczam maslo z wodą, wrzucam wszystko i gotuje na parze na malutkim ogniu przez ~2.5 godziny
Filtruje, i odsączam resztki. Ze 100g. masła zostało mi ok. 80g.
Z tak zrobionego masła robiłem ciasteczka z masłem orzechowego. Wyszlo mi z tego 15 ciasteczek. Po jednym była lekka przyjemna bomba, po dwóch bylem high as a
na stonerchef polecają 24h gotowania, tu wyzej mi ziomo mówi, ze przegotowane.
i tak jest wszędzie;) na yt również.
Ty nieogarze!