Aktywne Wpisy

thorgoth +504
Moja siostra jest tłumaczem przysięgłym polsko-norweskim i norwesko-polskim.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.

fhgd +86
Czy Bitcoin służy do czegoś więcej niż marnowania surowców naturalnych i kupowania narkotyków przez internet?
#gielda
#gielda
Nieznana osoba wzięła zakładników w kwiaciarni na ulicy Tagańskiej w Moskwie.
źródło: temp_file.png104081442032644902
Pobierz@ArtBrut:
źródło: temp_file.png7033019254705798004
Pobierzźródło: temp_file.png6075214166682368005
Pobierz@Grooveer: https://pl.wikipedia.org/wiki/Atak_terrorystyczny_na_szko%C5%82%C4%99_w_Bies%C5%82anie
W Rosji mają cały czas problem z Arabami i ludźmi z Kałkazu i Azji. Zapytaj Rosjan. Rosjanie w Europie są często właśnie zdania, że w Europie powoli robi się jak u nich xD Za ZSRR było inaczej, bo przepływu ludzi nie mieli takiego.