Wpis z mikrobloga

Hah.... i ta Januszowa pogarda tych którzy już kupili do tych którzy z jakiegoś powodu nie chcą, bądź i tak nie kupią XD/
Niech wam kaktus dupskiem wyjdzie i te raty przez najbliższe 5 lat was duszą :D!. !@#$% Januszerstwo.
HAHAHA Mieszkanie w kredo wyznacznikiem statusu w społeczeństwie... to !@#$%A tak prymitywne jak wasze zachowania :)

#nieruchomosci
E.....k - Hah....  i ta Januszowa pogarda tych którzy już kupili do tych którzy z jak...

źródło: 123321123321

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

i ta Januszowa pogarda tych którzy już kupili do tych którzy z jakiegoś powodu nie chcą, bądź i tak nie kupią XD/

@Energydrink: ja tam raczej widzę januszową pogardę tych co nie kupili to tych co kupili i mają miniratki( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Energydrink towarzystwo rozdrażnione, bo zdali sobie już wszyscy sprawę, że ceny spadają (jeszcze jakiś czas temu nie do pomyślenia) a wysokie raty pozostaną z nimi nie dłużej, na dużo dłużej niż zakładali. Zostali perfekcyjnie zrobieni na górce. Stentyment się zmienia! Oni sobie też zdają z tego sprawę :)
  • Odpowiedz
@Energydrink: Różne są powody dla których ludzie nie kupują mieszkania ale na pogardę nie zasługują. No chyba że Ty albo jeszcze paru spadkowiczów z tagu. Taka prawda że liczyliście na szybki zysk kosztem ludzkich nieszczęść a tu nie pykło nie było tych fal bankructwa "zwieracze nie puściły". Ludzie sobie mieszkają płacą te ratki i życie toczy się dalej.

Daj sobie już spokój z tym że Janusz ma mieszkanie a Ty
  • Odpowiedz
@Bernenski: noo piecze bo mam hemoroidy hahaha. A prawda jest taka że przepychacie sie w dwie strony. Jedna woli mieć cegly i nie mieć wolności a druga woli nie mieć cegieł i być wolnym
  • Odpowiedz
@Kiedysbedeczerwonka: mam wyjebongo na twoje zdanie i podejście. Jesteś za bardzo ograniczony umysłowo by z tobą dyskutować bo sam argument że każdy ma inaczej do ciebie nie dociera i wszyscy twoim zdaniem powinni byc niewolnikami cegieł bo inaczej przegrają życie. Haha. Jakby sam ROBERT JARCZYNSKI z youtuba się ukrywał pod tym nikiem anonimowo i naganial jednakowo.
  • Odpowiedz