Aktywne Wpisy

marcpol +344
Cześć,
przygotowałem kalkulator raty w programie bezpieczny kredyt.
Przed publikacją wskaźnika przez BGK dopłata będzie obliczana na podstawie 120% wskaźnika WIRON z 1 lipca 2023 r., a po publikacji wskaźnika przez BGK już na jego podstawie. Wskaźnik BGK to 90% średniego ważonego oprocentowania kredytów z czasowo stałym oprocentowaniem.
Wskaźnik opracowywany przez BGK będzie publikowany w terminie 45 dni po upływie każdego kwartału kalendarzowego. Oznacza, że kredyty uzyskane w okresie do czasu publikacji
przygotowałem kalkulator raty w programie bezpieczny kredyt.
Przed publikacją wskaźnika przez BGK dopłata będzie obliczana na podstawie 120% wskaźnika WIRON z 1 lipca 2023 r., a po publikacji wskaźnika przez BGK już na jego podstawie. Wskaźnik BGK to 90% średniego ważonego oprocentowania kredytów z czasowo stałym oprocentowaniem.
Wskaźnik opracowywany przez BGK będzie publikowany w terminie 45 dni po upływie każdego kwartału kalendarzowego. Oznacza, że kredyty uzyskane w okresie do czasu publikacji

Ferrystz +21
Od kilku tygodni mam na oknie zamontowaną kamerę IP. Bo były w piwnicach w bloku włamania, po zamontowaniu kamery nagle włamania ustały. Monitoruję jedynie chodnik i płac przed blokiem, łącznie z wejściem do naszej klatki schodowej. Kogoś zabolała dupa i oto co przyszło. Przecież monitoruję publiczny teren, a nie prywatny! Kamera nie zagląda nikomu na prywatną posesję! Nie zaglądam nikomu do okien do mieszkań! Więc jak coś sąsiadom znowu ukradną to niech

Czy banan ma dziś szansę na wzrosty, ja wczoraj kupiłem...a dziś jakby sentyment osłabł?