Aktywne Wpisy
Dzonsin +64
#historia #tinder
Kiedyś umówiłem się z laską tinderuwkom na spotkanie, nieco starsza bo 15lat ode mnie, miała 41. Spoko się z nią pisało i wgl. Nie była anorektyczką, ani też pulchną dziunią. Przyszło do pierwszego spotkania, niestety z racji spraw ważniejszych wypadło ono w niedziel, więc zaprosiłem ja do siebie... Gadka, szmatką odpaliłem jakiś film, oglądamy... Nagle powiedziała mi, że jest głodna i czy może sobie zrobić kanapkę. Powiedziałem, że spoko i
Kiedyś umówiłem się z laską tinderuwkom na spotkanie, nieco starsza bo 15lat ode mnie, miała 41. Spoko się z nią pisało i wgl. Nie była anorektyczką, ani też pulchną dziunią. Przyszło do pierwszego spotkania, niestety z racji spraw ważniejszych wypadło ono w niedziel, więc zaprosiłem ja do siebie... Gadka, szmatką odpaliłem jakiś film, oglądamy... Nagle powiedziała mi, że jest głodna i czy może sobie zrobić kanapkę. Powiedziałem, że spoko i
Talvisota +5
od ilu tysięcy miesięcznie netto zaczyna się klasa średnia?
Naszła mnie wczoraj ochota na Burgera Drwala. A że do maka mam (trochę) daleko, to wybrałem się do Lidla po zakupy.
Potem chwyciłem za kamerę i voila! Złożyłem wszystko w szybki 3 minutowy filmik- mały instruktaż jak zrobić takie cudo u siebie w domu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Zapraszam do oglądania :) i subowania #mickiewiczgotuje
Dopiero raczkuję więc wszystkie uwagi mile widziane
PS: chyba kończy mi się kamera, wybaczcie te piski w tle ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#jedzenie #gotowanie #jedzzwykopem #gotujzwykopem #burger #mcdonald #drwal #tworczoscwlasna #chwalesie #polskiyoutube #youtube
Taką ilość sera trzeba przełamać czymś bardziej zdecydowanym.
No i mięso jest źle wysmażone, bo ciągle nim ruszałeś zamiast pozwolić na porządne zrumienienie.
I nie szkoda Ci jajek? Jedno by przecież spokojnie wystarczyło.
Nie rozumiem też tego podgrzewania bułek w piekarniku. Wyszłyby lepsze stostowane na patelni z
@wylacze_na_amen: i tak byś nie zjadł, Drwal był do 14 lutego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
-mięso na naprawdę minimalnej ilosci oleju, najlepiej jakieś z karka wołowego to będzie soczyste, no i pieprz oraz sól z każdej strony na patelni
-boczek na suchej patelni- będzie bardziej kruchy tylko wtedy mniejszy ogien
-do camemberta z kolei więcej tłuszczu, tak żeby zakrył chociaż dno patelni
- bułki w piekarniku- tego nie rozumiem najbardziej, po to się kombinuje na wszelkie sposby z jakimś
Dżizas, co za rollercoaster! Dzisiaj przy oglądaniu dużo emocji!
Wjechały napisy na film. Doceniam postęp.
Dźwięk nie oceniam, wyłączyłem na wstępie - przesłuchałem tylko momenty gdy mięso wpada na patelnię.
Od strony kulinarnej:
- nałożenie panierki na ser na długo przed smażeniem? Hm, to akurat jest ciekawe, zawsze mnie uczyli że panierkę nakłada się tuż przed wrzuceniem na patelnię, a tu pewna nowość.
- smażenie bekonu na oleju - zamiast