Aktywne Wpisy

dziwi mnie fakt, że nikt na wykopie nawet nie stara się zrozumieć rosyjskiej strony i spojrzeć z innej perspektywy
ta niefortunna sytuacja na ukrainie to nie jest starcie dobra ze złem (a przynajmniej nie w tej formie, w jakiej jest to w PL przedstawiane), lecz coś zgoła bardziej złożonego.
nie wzdragajcie się przed próbą przemyślenia całej sytuacji, ale tak by zamknąć się na chwilę na propagandę i manipulacje zachodnich mediów
#ukraina #
ta niefortunna sytuacja na ukrainie to nie jest starcie dobra ze złem (a przynajmniej nie w tej formie, w jakiej jest to w PL przedstawiane), lecz coś zgoła bardziej złożonego.
nie wzdragajcie się przed próbą przemyślenia całej sytuacji, ale tak by zamknąć się na chwilę na propagandę i manipulacje zachodnich mediów
#ukraina #

jmuhha +4
Koleżanka stwierdziła, że jak ubieram się w Pepco to jestem dla niej biedaczką ( ಠ_ಠ) pomimo, że łapie tam oryginalne koszulki Pepco za 15 zl
Co o tym myślicie?
Co o tym myślicie?
Osoba ubierająca się w pepco
- Jest biedaczką 20.2% (109)
- Sklep jak sklep 79.8% (431)

@Aureos - Kolejny ledwo juniorek ktory usuwa wpisy z kompletnego tchórzostwa po reality check.
Dla kolejnych, po roku programowania komercyjnego, nie jestes mentorem, nie masz pojecia o programowaniu, mozesz klepac kod, nic wiecej. W sumie to nawet dobry mentor nie bedzie w twoim zasiegu, bo takich jak ty jest tysiace.... Kolejny raz powtarzam, nawet nie wiesz czego nie umiesz.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dobra, ale co było w tym wpisie?
Jeśli tak to rzeczywiście powinien trochę więcej popracować zanim będzie chciał szkolić innych.