Aktywne Wpisy

Bubsy3D +119
Ukraińskie oddziały specjalny zostają wyposażane w karabinki Grot. Oficjalnie są uważane za najlepsze w tym konflikcie. Deklasują dostarczone przez USA najnowsze odmiany ar15 czy jakiekolwiek warianty kałacha. I co Onet?

MirkosoftGarek +183
siema Mirki
#heheszki #wakacje #turystyka #turcja
byłem jakiś czas temu u Turków. Alll inclusive i tak dalej, chociaż nie było potrzebne, i o tym będzie ten wpis.
Można się śmiać z turasow, ale ich higiena > nasza. Tam w każdym kiblu jest przewiercona dziura na dysze wodną, żeby dało się podmyć po zakończonym akcie defekacji/sikania w przypadku niebieskich. To wszystko to typowa samoróbka - po prostu jest dziura i przepchnięta na wylot
#heheszki #wakacje #turystyka #turcja
byłem jakiś czas temu u Turków. Alll inclusive i tak dalej, chociaż nie było potrzebne, i o tym będzie ten wpis.
Można się śmiać z turasow, ale ich higiena > nasza. Tam w każdym kiblu jest przewiercona dziura na dysze wodną, żeby dało się podmyć po zakończonym akcie defekacji/sikania w przypadku niebieskich. To wszystko to typowa samoróbka - po prostu jest dziura i przepchnięta na wylot

#!$%@? fu.
Gdybym nie widział tego na własne oczy (po wielokroć zresztą) - nie uwierzyłbym.
magia dxm się kończy niestesty ;/
A co do magii - i tak trwała ładnych parę lat, mam liczne piękne wspomnienia których nikt mi nie odbierze.
A jak mnie dwa razy do roku zacznie ssać na jakiegoś tripa na dyso to proszę ziomeczka aby mi jakąś ketaminę zmotał i przypominam sobie jakież pięknie miejsca potrafią się schować pod
@Kremufka2137: Ale lubi własne zdrowie. Sporo osób pali herę i też mnie to dziwiło ale ma głęboki sens. Nie każdy ćpun to biedak ciułający grosz do grosza. Nigdy nie miałem takiej sytuacji żebym nie miał kasy na narkotyk więc kitrałem na zapas i miałem po kilkanaście gram hery w domu zwykle. Szczęście w nieszczęściu przyspieszyło to koniec mojej przygody z opio bo ileż
@Kremufka2137: powiedz to moim przy 3 do max jakoś 7 strzałów dziennie, no w pewnym momencie już się nie da. Ale póki można zachować rozsądek to oczywiście serdecznie polecam, nawet zalecam.