Aktywne Wpisy

szczypawka +8
Hej, mam dosyć duży problem.
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać

Bloodhorn +198
xD
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+

#ukraina #wojna #programowanie #rosja #mobilizacja #technologia
Teraz już to robię.
Jeśli wiem, że ten łajdak przyszedł tu gwałcić, mordować cywili,
@noopek2: też będzie to widział tylko na ekraniku
@noopek2: tam są ochotnicy lub ludzie z łapanki, którzy drony pierwszy raz widzieli w wojsku, po przybyciu na front. I to po obu stronach. Ci po szkołach (którzy też, swoją drogą, dronów na zajęciach nie mieli) w większości już gryzą glebę...
Dobrze że mamy tu takich ekspertów z wyobraźnią xD Wszystko jasne dla mnie jest dzięki za wytłumaczenie.
@noopek2: na szczęście przynajmniej zdajesz sobie sprawę, że jesteś bez horyzontów i wyobraźni...
@noopek2: w tej chwili obie strony walczą rezerwistami/poborowymi, bo zawodowi z jednostek rozwiniętych w lutym '22 w większości już polegli.
Generalnie używa się dronów, których przed rokiem nie było na wyposażeniu obu armii, więc w jaki sposób miano szkolić ich operatorów?
@noopek2: i to się zgadza. Nie