Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aga7i9: tam się przwinęło tylu aktorów, że można podać przykład w każdym wieku i każdej płci. Młodzi nie tacy głupi wiedzą o używkach więcej niż my. Dla mnie to świetny materiał antyalkoholowy i tego się trzymam. A Pani Gosia piła w ciąży czego przykładem jest Fas Daniela. Ciężarną matkę pijącą też mam bronić?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Aga7i9 madka mówi " gluty lecą " i taki ktoś chce Urzędnicza zniszczyć..eh dzieciaku ..pomysl i przeczytaj co napisałam..zadanie..zrób tak aby jego mama się nie bała syna
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@bitrab a ma Pan hejtowac ..bie znamy genezy życia Pani Gosi ..czy popieram ..picie w ciąży..nie ..Ale urodziła..nie oddala ..nie " usunęła " urodziło się dziecko ,które cierpiało ale nic nie definiuje jego podstawy
.Ważnej..Wymagającej..zarabiającego na mamy uzależnienie..chce pokazać tylko to że chcecie zniszczyć syna ..zabieracie się nie " od tej strony " sprawdzić formę jego wypowiedzi do mamy ..I zgłaszać
  • Odpowiedz
@Aga7i9 Ta mama, której Pani broni ma odróbki społeczne, których nie wykonuje. Za które znowu pójdzie do więzienia i będzie miała pretensje do całego świata. Psa miała zaniedbanego od 5 lat. Ma przynajmniej 2 dzieci z 2 facetów, teraz ma trzeciego, za którego bicie miała więzienie. Prawdziwa matka polka. Proszę jej pomóc jeśli wie Pani jak.
  • Odpowiedz