Aktywne Wpisy
JPRW +146
nalej_mi_zupy +40
BODYMAX ŻEŃ-SZEŃ od chłopa z bloku
i pamiętajcie: przy full body workout krzyżówka w drodze powrotnej
#mikrokoksy #silownia #warszawa
i pamiętajcie: przy full body workout krzyżówka w drodze powrotnej
#mikrokoksy #silownia #warszawa
Otóż wczoraj w Katowicach przydarzyła mi się historia taka, że spotkałam panią, poprosiła mnie o to bym kupiła jej coś do jedzenia. Po rozmowie z nią okazało się, że ma ogromne problemy z lewym biodrem i kręgosłupem, dodatkowo żyje bez prądu, ponieważ wszystkie pieniądze jakie dostaje od państwa( niestety pracować nie może) idą na lekarstwa i inne rzeczy potrzebne do życia. Byłam u tej Pani w domu i niestety warunki nie są za dobre ale tyle dobrego,że ma gdzie mieszkać. Niestety nie ma też telefonu, ja jej pomogłam jak mogłam, zrobiłam zakupy, wykupiłam leki i jeszcze dałam trochę gotówki, no ale czasy teraz ciężkie, więc ja sama nie bardzo mogę jej pomóc.Wiem, że Pani nie ma ubrań i brakuje żywności, dlatego prośba do osób z Katowic ( oczywiście inni też mogą pomóc), może ma ktoś jakieś jedzenie czy zbędne ubrania w rozmiarze s i buty w rozmiarze 36? A może ma ktoś jakiś telefon, który leży w kącie i tylko siwe kurzy a Pani Iwona mogłaby z niego korzystać? Naprawdę wierzę w Was, mam nadzieję, że ktoś chętny do pomocy się odezwie.
Pozdrawiam
#katowice #pomoc
@Pifpafpaf: A może zacznij od jakiegoś potwierdzenia tej historii? My już tu nawet bezdomnego rekina mieliśmy
Płacimy tyle podatku na takie osoby, że gwarantem jest państwo by ta osoba miała co do gara włożyć