@BayzedMan: O czym my mówimy. Pół roku temu jeden burak przekonywał mnie, że w Rosji jest największa fabryka jakiejś części AGD już nie pamiętam jakiej i największa fabryka IKEI. Po sprawdzeniu okazało się, że obie znajdują się w ... Polsce ( ͡°͜ʖ͡°)
Zbrodnia i kara jest chyba lekturą obowiązkową ale nie mam pewności. Ze względu na sam tytuł zostawiłbym ją na liście, bo będzie
@Grzesiok: @Drainer Mocne słowa o tych pisarzach, którzy gdyby dzisiaj żyli to j----i by złodziejską klikę putina i waszą obsraną operację terrorystyczną nie gorzej niż sekowali cara.
@Grzesiok: Lektury szkolne to zawsze było największe g---o czytane pod przymusem, które zniechęcało dzieci do sięgania po książki w przyszłości. Więc faktycznie może coś być na rzeczy.
@Grzesiok: Rosjanin chwali sie ze Rosja to wielce rozwiniety kraj, a potem rosyjskimi lekturami, z ktorych glownie wynika ze Rosja byla k----------m w ktorym nie da sie zyc, a kacapy to w duzej mierze malpy bez empatii, nastawione na zysk czyims kosztem
@Grzesiok: z tą fabryką to może te szklanki słynne robili, do dzisiaj mam kilka szklanek made in russia, ostatnio jednak ikea przeniosła produkcję do Europy
dziś właśnie pokazana cała klasa waszego Szczęsnego, nic typ nie wybronił, wszystko co miał wpuścić to wpuścił, to że wcześniej nie wpuszczał to efekt tego że obrona dobrą robotę robiła po prostu
#wojna #rosja #ukraina
źródło: 123211
PobierzZbrodnia i kara jest chyba lekturą obowiązkową ale nie mam pewności. Ze względu na sam tytuł zostawiłbym ją na liście, bo będzie
Nawet nie wiedziałem, że to ruska lektura była. lol
@Drainer
Mocne słowa o tych pisarzach, którzy gdyby dzisiaj żyli to j----i by złodziejską klikę putina i waszą obsraną operację terrorystyczną nie gorzej niż sekowali cara.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@SpalaczBenzyny: Zwłaszcza ci co siedzą w dzielonych pokojach z obcymi w hotelu pracowniczym i myślą że nogi Boga złapali ( ͡° ͜ʖ ͡°)