Aktywne Wpisy

drylu09 +232
#gielda #nieruchomosci Trzaskowski podczas swojego wystąpienia zaatakował prezesa NBP Adama Glapińskiego. — Pamiętacie 20 proc. inflacji? Dość niekompetencji w NBP — mówił.Jak dodawał, to właśnie działania Glapińskiego doprowadziły do tego, że dziś cena masła kosztuje 10 zł
Wzywam prezesa NBP do obniżenia stóp procentowych — zaapelował
XDDD co ja czytam
Wzywam prezesa NBP do obniżenia stóp procentowych — zaapelował
XDDD co ja czytam

pastibox +1094
Olxdata już w głównych mediach. W tym przypadku na TVN24.
Nie sądziłem, że zabawka zrobiona w jeden wieczór przy browarze zyska taką popularność i stanie się jednym z głównych narzędzi analitycznych rynku nieruchomości w tym kraju XD
#nieruchomosci
Nie sądziłem, że zabawka zrobiona w jeden wieczór przy browarze zyska taką popularność i stanie się jednym z głównych narzędzi analitycznych rynku nieruchomości w tym kraju XD
#nieruchomosci

źródło: temp_file4683165164945550441
Pobierz
Norwegia otrzyma pierwsze Leopardy 2A7, kiedy Polska będzie miała prawie wszystkie ze 180 zakupionych wypełniaczy K2.
Norway will receive the first Leopard 2A7s when Poland will have almost all of the 180 K2 Gap Fillers bought.
źródło: FotI-lCWIAQaC7E
Pobierz2. Leo2A7 can use airburst ammo, K2 can’t.
3. Leo2A7 has 3rd generation FLIR.
@wjtk123: Norwegowie wprost powiedzieli, że K2 nawet nie spełnia warunków przetargu, dlatego chcieli z przyczyn politycznych unieważnić przetarg. Żeby nie brać tych Leopardów. Albo przynajmniej nie w tej chwili.