Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +88
A to widzieliście? Lekarz w Krakowie za życia sam postawił sobie grób z listą wszystkich osiągnięć. LinkedIn na cmentarzu xD
Nekro #konowalposting
#lekarz100k #heheszki #lekarz
Nekro #konowalposting
#lekarz100k #heheszki #lekarz
źródło: E5383BF7-8F9F-4A02-AB7B-97F1706DB419
Pobierz
Minieri +323

Cześć!
Zgłaszam się do Was z prośbą o pomoc w złożeniu zestawu audio, koniecznie 2.1 pod komputer stacjonarny. Planowana konfiguracja: wzmacniacz + kolumny podstawkowe + subwoofer. Co możecie polecić? Co posiadacie sami? Co dobrze będzie grało? :)
Jeśli zajdzie taka potrzeba (dla lepszego dźwięku?), to w grę wchodzi również zakup karty dźwiękowej wewnętrznej na PCI-E.
Nie zależy mi na mocy zestawu (chodzi mi wyłącznie o słuchanie muzyki przy PC, a nie koncertowanie sąsiadom :D ), lecz na jak najlepszym brzmieniu i odwzorowaniu tonów (tak się to ujmuje?).
Jeśli chodzi o sprzęt muzyczny, to od dziecka słyszałem, że dobre są Yamaha czy Sony, reszty producentów i ich produktów nie znam zupełnie.
Na zestaw chciałbym przeznaczyć ok. 5000 zł (może być nieco więcej, jeśli warto).
W razie dodatkowych pytań, to chętnie na wszystkie odpowiem - jak wspomniałem dużo wiedzy musiałbym jeszcze uzupełnić w tym temacie, więc coś mogłem istotnego pominąć.