Wpis z mikrobloga

"Jeżeli mamy nieruchomość, która jest dla nas atrakcyjna lokalizacyjnie, cenowo, pasuje nam rozkład i usługi publiczne to nie zastanawiajmy się." - uwielbiam ten frazes XD No to pani koleżanko znajdź mi taką, a nie na przedmieściu, z widokiem na śmietnik i po cenie z powietrza. Tym wszystkim expertom tak trudno przychodzi, że rynek jest punkcie, w którym nosacze co przeinwestowali próbują się pozbyć śmiecia w zawyżonej cenie.

#nieruchomosci
  • 8
@mickpl: Trzeba mierzyć siły na zamiary. To, że dla mnie idealną nieruchomością byłby penthouse w Dubaju, to nie znaczy, że będę oczekiwał, że kupię go za 1 mln pln. Podejrzewam, że nie ma wielu osób, które uważają, że ich nieruchomość jest idealna. Bo zawsze można kupić coś większego, lepiej położonego itp. Po prostu życie weryfikuje plany i nie zawsze ma się to co by się chciało.
I tak niepotrzebnie odpisuję, bo
@Krupier: nie naleze do team spadek, bo swoje docelowe mieszkanie mam od 2017r i nie zaluje zakupu,bo wiem ze takich cen juz nigdy w Warszawie nie bedzie. ale w 1 musze Mickowi przyznac racje, naprawde dziwie sie ze ludzie kupowali wszystko jak leci bo wydajac duze pieniadze powinno byc sie wymagajacym. Ja swojego mieszkania szukalem dlugo i bylem wybredny, a jak widze takie mieszkania jak w zalaczonym przykladzie sprzedane za banke
Pobierz
źródło: CC0AB2F2-74CF-40DA-8D57-ECC2C157FFD5
@Cubbylitto: no salon wyglada jak wagon tramwajowy(dlugi i waski), a na jego koncu aneks bez okna, tam bedzie mega ciemno. do tego masz sciany nie trzymajace katow prostych - patrz pomieszczenia 7,8. oraz pokoje 6,5 ktorych jedna ze scian to wycinek walca. okna na jedna strone swiata. no wyglada to bardzo zle.