Aktywne Wpisy

Qurvinox +11
Czołem Mirunie,
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia

OCIEBATON +331
Moja mama przeszła wczoraj na emeryturę.
Pamiętacie głośna kampanie PiS że kobiety które urodziły minimum 4 dzieci będą miały większą emeryturę?
#!$%@? go warte
Warunkiem jest przepracowanie mniej niż 20 lat XD
Ja #!$%@? jak ja nienawidzę PiSu. Moja matka teraz ma emeryturę 1600 złotych z czego 800 idzie na opłaty.
Przysięgam że będę tańczył jak pewne osoby wykituja z tej partii
#bekazpisu #zalesie #gownowpis #polska
Pamiętacie głośna kampanie PiS że kobiety które urodziły minimum 4 dzieci będą miały większą emeryturę?
#!$%@? go warte
Warunkiem jest przepracowanie mniej niż 20 lat XD
Ja #!$%@? jak ja nienawidzę PiSu. Moja matka teraz ma emeryturę 1600 złotych z czego 800 idzie na opłaty.
Przysięgam że będę tańczył jak pewne osoby wykituja z tej partii
#bekazpisu #zalesie #gownowpis #polska
#nieruchomosci
@mickpl: chcesz mieszkać w centrum to płać, proste
I tak niepotrzebnie odpisuję, bo
@mickpl: ale rozumiesz, że fakt, że takich praktycznie nie ma powoduje, że taki frazes się stworzył? Bo jak jest, to od razu je ktoś kupuje. Sami się tutaj czesto masturbujecie do np. liczby ofert, podczas gdy większość z nich jest beznadziejna, jeśli szukasz czegoś dla siebie.