Aktywne Wpisy

kaczek93 +97
Rozwala mnie na TikToku ten trend polegający na użalaniu się obrzydliwego normictwa nad sobą.
Serio, oni tam przeżywają, że mają np. 25 lat i są smutni, bo chce im się spać o 22 a jeszcze niedawno walili wódę na mrozie do 4 rano xD
Jeszcze te różowe - no, nic mi się nie udało, ale mam kochanego chłopaka, który ma mieszkanie, auto, dobrą pracę itd. Jest dla mnie ogromnym wsparciem xD
Socjale
Serio, oni tam przeżywają, że mają np. 25 lat i są smutni, bo chce im się spać o 22 a jeszcze niedawno walili wódę na mrozie do 4 rano xD
Jeszcze te różowe - no, nic mi się nie udało, ale mam kochanego chłopaka, który ma mieszkanie, auto, dobrą pracę itd. Jest dla mnie ogromnym wsparciem xD
Socjale

Matka się na mnie drze że jestem bezrobotnym alkoholikiem, ja się z nią wykłócam że nie ma racji. Jak chodzi o robotę, to stałego zatrudnienia nie posiadam, ale często tam jakieś prace dorywcze u sąsiadów zgarniam, nie narzekam. A jeżeli o #alkohol to może i piję dużo( po 6,7 piw), ale za to rzadko (3, max 4 razy w tygodniu). Kto ma rację?
#alkoholizm #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#alkoholizm #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
facet to takie zwierze ze wszystko wyrucha, no problem
Dobry chłop konia w błoto nie puści.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@zbrodnia_i_kawa: jak będziesz wystarczająco długo szukać, to znajdziesz takiego, ale nie uogólniaj na wszystkich facetów, bo się mocno zdziwisz
sorry, nie chciałem trwać w obrzydzeniu sam ᶘᵒᴥᵒᶅ
Zdjęcie, które ma zapach.
@Przyjaciel_Rodziny: co ten jaś fasola po lewej
to taki odpowiednik wykopowych przegrywow - zastanawiają się, dlaczego nikt ich nie chce, więc twierdzą, że płeć przeciwna jest #!$%@?.
@janinapomidor: wpisz sobie "woman pig experiment" w wyszukiwarkę
Gdzie to w ogole #!$%@? jest?
skasujcie to na boga
@Lefty: chyba się trochę zapędziłeś w założeniach XD
A tak poza tym, kim jesteś, że będziesz mi mówił z czego mogę śmiać się, a z czego nie?
Podziękuj i idź w swoją stronę. - Twoje słowa.
i nigdzie nie napisałem, że nie możesz czegoś robić - napisałem tylko, że to żenada xd
- "gdyby" mi ktoś złożył mi ofertę - to bym podziękował, może być?
@Lefty: ok, w taki razie idę dalej szkalować wydziarane paszczury i piercingiem ma gębie :D
@gardzenarodowcami: ale wyśmiewanie innych to nasz styl zycia, a Ty go krytykujesz :P. Mamy prawo do własnej opinii i mogą ją nie akceptować i tyle.
@janinapomidor: jakichś ヽ( ͠°෴ °)ノ #analfabetyzm
niech mi ktoś powie, że Wielki Reset nie jest potrzebny(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)