Wpis z mikrobloga

od dawna korzystam z youtube vanced, wczoraj nie chciał mi się uruchomić, pojawiło się info o konieczności aktualizacji. myślałem już, że koniec z dobrymi czasami i już nie zadziala. mam też zainstalowany vance manager, zerknąłem, widze faktycznie nowa wersja dostępna, kliknąlem aktualizacje i wszystko legancko się zainstalowalo, śmiga jak ta lala. to jak to w końcu jest z tym vanced? ponoć wycofany a pojawiają się nowe wersje? da się ściągnąc skądś managera? żonie chciałbym zainstalować. u niej cos sie rozkraczyło rok temu i vanced przestał dzialać
#vanced #youtube #internet #aplikacje
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Averte: U mnie to samo, ale jak kliknę aktualizuj to przenosi mnie do Google Play, a tam "coś poszło nie tak, spróbuj ponownie". No i apka stała się nieużywalna...
  • Odpowiedz
@Averte: u mnie to wycina nawet reklamy przemycane w środku filmu.Zwlaszcza te mowione.zaznacza wtedy zielonym paskiem.Kiedys tego nie było więc musiałem jakaś aktualizacje mieć.
  • Odpowiedz
  • 0
@somv: jak kliknąłem aktualizuj to też chciało przenieść mnie do google play, ale wchodząc bezpośrednio do vance manager dało się zaktualizować apkę. można (było) też vanced zainstalować bez managera, może to przez to?
  • Odpowiedz