Wpis z mikrobloga

@Saynighte: miałem kiedyś taki epizod, że mi to przepisał lekarz miałem brać doraźnie (dwa inne leki codziennie). Mocne to jest bardzo. wziąłem w sumie 3 tabsy chyba po 10mg i dalej stwierdziłem, że nie biorę tego nigdy więcej.
@Saynighte: wiesz, to bardzo indywidualna sprawa i najlepiej zapytaj lekarza bo z tego co czytałem o takich lekach, to na każdego może trochę inaczej działać. Jak czujesz, że coś jest nie tak to wystarczający powód aby dopytać. Ja miałem tyle szczęścia, że po prostu mogłem sobie pozwolić na odstawienie farmakologii dość szybko
dobrze kolega mowi, podpytaj u doktorka. Na mnie dzialalo srednio wyciszajaco(90kg), raczej kladlem sie sam, zeby nie przetańczyć przysypki niz ze kladla mnie ona, bo wrzucilem jedna table. Nie pamietam dawki, ale w zaden sposob to nie rzutowalo na moje poranki. Jezeli juz to tylko pozytywnie, chocby ze wzgledu na normalnie przespana noc. Calkiem spory rozrzut reakcji z tego co widze..
@Saynighte Hydroksyzyna ma okres półtrwania nawet 24h, więc się nie dziw, że źle się czujesz po wstaniu i w dzień. Jak chcesz lek o podobnym działaniu to polecam difenhydramine, która ma okres półtrwania 4h i rano czujesz się już normalnie.
@Saynighte: na mnie dziwnie negatywnie zadziałało. Fizycznie i psychicznie, nie wspierało mega snu a splycalo oddech i zwalniało mi akcję serca że nie mogłem normalnie oddychać, miałem skurcze w nogach a psychicznie czułem się jak gówno i jeszcze gorzej. Więc szybko to odstawiłem