Aktywne Wpisy
lukiboss +359
Chłopy pamiętajcie, jak bardzo #!$%@? by nie było nie bierzcie się za samotne madki. Ja wiem, że potrafią one być tak zdesperowane w szukaniu bankomatu, że wezmą nawet największego przegrywa, ale proszę was, nie zniżajcie się do takiego poziomu. Dla tego dziecka NIGDY nie będziecie tatą. Spróbujesz zwrócić uwagę madce, że dziecko coś #!$%@?ło to dostaniecie na mordę tekst "to nie Twoje dziecko, więc nie mów mi jak mam go wychowywać". "Tatą"

velri +264
Pisałam wczoraj o zbiórce, kazali mi za siebie założyć 900zl prawie. Dziś o 8 zrobiłam obchód po wszystkich pracownikach, nadal nikt nie wpłacił, więc oddałam pieniądze które już dostałam i wycofałam się z organizacji.
Niektórzy z was pisali że pewnie mają w dupie i dlatego nie płacą, otóż po moim podaniu się do dymisji, naskoczyli na mnie że jestem debilem, bez kultury i zepsułam całe wydarzenie, że oni teraz nie zdążą i
Niektórzy z was pisali że pewnie mają w dupie i dlatego nie płacą, otóż po moim podaniu się do dymisji, naskoczyli na mnie że jestem debilem, bez kultury i zepsułam całe wydarzenie, że oni teraz nie zdążą i
Ja tak mam nawet jak se wezme raz na 2 tyg. 150 mg... To tego dnia jest super a kolejne 5 zdycham.
#psychiatria #depresja
xD
A już na serio, to mnie gdzieś od marca będzie czekać odstawianie (dawka 150-0-150 tyle, że nie jestem grzecznym chłopcem i czasem biorę więcej), więc hmm.. raczej to ja sobie poczytam, co piszecie.
Przez jaki okres brałeś?
Ja bralem pol roku w kratke.... 150-225 dziennie...
I od 3 mirsiecy eladbie tsk raz na 1-2 tyg. Po 2 dni po 300mg i jest koszmar po.
Na co vrales?
@Zepelin9: dawka rano - południe - wieczór pewnie
Najgorsze, że lek nie pomógł, a tyle czasu go biorę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mieszane zaburzenia osobowości, depresja z nastawieniem na wylogowanie, narkomania. W zestawie z bupropionem.