Aktywne Wpisy

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +225

Teraz mam kablówkę od Inei (300 mb/s) i jest inny problem.
IPTV od plusx na nowym internecie w kółko się buforuje. Zarówno po kablu jak i wifi.
Przełączam na jakiś kanał, 5 sekund buforowania. Program leci różnie, 10-30 sekund bez problemów, wtedy zwiecha, kółeczko buforowania przez 10 sekund, czasem samo przewinie (na żywo) i dalej leci. I znowu buforuje. I tak w nieskończoność.
Dlaczego twierdzę, że to problem internetu nowego? Bo robiąc hot-spota ze smartfona, IPTV działa bez zająknięcia.
Macie jakieś pomysły? Przeorałem wszystkie opcje w tivimate, cokolwiek nie zmienię, to nie pomaga. Czyszczenie pamięci podręcznej też, zmiana serwera w plusx też. Plusx gryzie się z ineą? Zmiana dostawcy, vpn?
Co najśmieszniejsze, w poprzednim mieszkaniu tez miałem Ineę, ale swiatłowód, teraz kablówka. Na światłowodzie cud miód i orzeszki dwa lata. Dzisiaj na kablówce, białej gorączki idzie dostać oglądając telewizję
#iptv #tivimate #plusx #teleelevidenie #kodi
pewnie po lokowane poryty @exile17
@thebestisyettocome poblokowane porty? Coś da radę na to zdziałać? W routerze włączyłem opcję przekierowywania portów, była wyłączona, ale nie pomogło.
spróbuj Urban vpn