Aktywne Wpisy
Ynfluencer +29
To jest dziwne, ale w jeden dzień wpadłem w kompletny dół, bo uświadomiłem sobie, że od wielu lat jestem w czarnej doopie i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz już to wiem, że przegrałem i prawdopodobnie przegram resztę życia.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.

#famemma Tak z ciekawości, grozi coś za samo oglądanie nielegalnych restreamów?
#bekazlewactwa #bekazpisu #4konserwy #neuropa #neuropis
jak arbitralnie odbierzesz komuś człowieczeństwo tym że go wyzywasz to trzeba karać
jak arbitralnie odbierasz człowieczeństwo"płodowi" to nie wolno karać
czego nie rozumiesz?
@ziemba1: Czy ty porównujesz nazwanie mężczyzny mężczyzną do zabijania ludzi?
Także dobrze Ci napisała. Tak to działa. Wolność to wolność ale za pewne rzeczy ponosi się
Bo mówicie, że można kogoś podać do sądu za pomówienie (nie opinię). OK, ale wtedy właśnie mamy całkowitą wolność słowa i prawo cywilne - czyli dokładnie to co ja piszę. Bo ograniczenie wolności słowa to już prawo karne :)
Komentarz usunięty przez autora
Co jeśli rozbestwieni dziennikarze chodziliby za Tobą i jednak powielali te kłamstwa, że jesteś "pedofilem"? Albo ktoś by Ciebie szantażował?
Co jeśli jakaś firma chciałaby zniszczyć konkurencje i przedstawiłaby reklamę w której pokazaliby, że
@wojtas_mks: Ale w jaki sposób to się kłóci z tym co ona napisała? Ona mówiła ogólnie o konsekwencjach i właściwie to co powiedziała jest uniwersalne. Ty szukasz dziury w całym.
Ale w tym temacie musisz sobie pewne rzeczy wypośrodkować.