Wpis z mikrobloga

#danielmagical Jak #!$%@? przećpany FAS może przytulać 100-200 tysięcy PLN miesięcznie i ten sam FAS szczędzi #!$%@? max 10 tysięcy na usługi prawnicze i księgowe? Kto mi to wytłumaczy na #!$%@? rozum. Dlaczego on oszczędza grosze, a wydaje 7k na IPHONE? Dlaczego FAS ma komornika, a prowadzi w ten sam rewir brata, Wtedy straci kolejnego słupa. Dlaczego brat wypłaca mu codziennie sos, a FAS nie założy rewoluta/ wypłaca hajs u księgowego. Czy wygodna wypłata siana jest trudniejsza niż zakupy w #!$%@? MAKU? Dlaczego dalej nie ma księgowego? Błagam pomóżcie mi zrozumieć!!! Ja #!$%@?ę mam konta w 5 krajach w Europie bo lubię bezpieczeństwo, korzystam z 2, zarabiam minimum zachodnie tak naprawdę a FAS nie potrafi zainstalować apki N26 revoluta bunq itd?
  • 1
@bitrab: bo jest przećpanym FASem. Ty myślisz co ty byś robił na jego miejscu. Może nie wiem byłeś kiedyś bardzo pijany albo naćpany? Wyobraź sobie, że na trzeźwo twój mózg tak funkcjonuje, tzn. podpowiada ci zupełnie co innego niż zdrowemu, trzeźwemu człowiekowi.