Aktywne Wpisy
tentin_quarantino +207
Ale się porobiło, Wykop prawie jak #wykopthebeststyle ( ͡º ͜ʖ͡º)
Uprzedzając pytania: nie mam z tym nic wspólnego, poza domniemaniem, że mój styl stanowił w jakimś stopniu inspirację
#wykop #nowywykop #wykop20
Uprzedzając pytania: nie mam z tym nic wspólnego, poza domniemaniem, że mój styl stanowił w jakimś stopniu inspirację
#wykop #nowywykop #wykop20
JanOski +317

Dodaje komentarz, wysylam I cyk, jestem na glownej/mikroblogu/wykopalisku (dobrze, ze chociaz tresc zapamietuje Jak sie cofne bo bym chyba zaczal plakaty rozwieszac, ze wykop powoduje nerwice).
Dalej powiadomienia odznaczaja mi sie jako przeczytane tylko wtedy, kiedy im sie chce zrozumiec, ze juz ten komentarz przeczytalem, do ktorego bylem wolany, a nie wtedy, kiedy wejde w powiadomienie.
Propos powiadomien - nigdy, ale to nigdy na nowym wykopie nie wyslalo mnie do komentarza z powiadomienia po kliknieciu. Laskawie przenosilo mnie do znaleziska/wpisu, w ktorym ten komentarz, o ktorym zostalem powiadomiony, jest. Samego komentarza szukaj sobie sam. Troche ;) to problematyczne, kiedy ludzie w watku sa aktywni, ale tego nie naprawiajcie, ten problem rozwiaze sie sam, bo niedlugo aktywnosc bedzie tak niska, ze z latwoscia znajde sobie komentarze, do ktorych mnie wolano.
Toz to sa doslownie podstawy funkcjonowania tego serwisu. Ciagle aie chwalice poprawkami, ale doslownie zadna z nich nie naprawia podstaw, zeby z wykopu dalo sie korzystac. No I muli jak... teraz to faktycznie portal dla elity, bo w przegladarce smartfonowej to to plynnie moze chodzi na najnowszych flagowcach albo I highendowych. Reddit ma kwadrylion wiecej tresci I uzytkownikow a smiga az milo przy otwarttch dziesiatkach kart.