Wpis z mikrobloga

@robert_blaszczykowski: gra jest w przyzwoitym stanie (czyt. tylko na high endzie pograsz w ultra RT 4k). To jeśli chodzi o wydajność.

Pozostałe technikalia są spoko, tzn. oprócz jednego krytycznego buga, który jest bardzo daleko w wątku głównym (i będzie to poprawione w najbliższym patchu, który powinien być wydany w tym lub następnym tygodniu) to jak gram 80 godzin już to nie spotkałem niczego zabugowanego. Questy śmigają.
@MarteenVaanThomm: Save'y z poprzedniej wersji będą normalnie działać? Z tego co czytałem to save'y z poprzednich wersji działały, ale gra klatkowła i działała bardzo słabo - dopiero zaczynając przygodę od nowa dawało to radę - a szczerze mówiąc chciałbym sobie pominąć maksowanie wszystkiego od nowa i przechodzenia nudnych wątków w Velen - tym bardziej że mam na swoich save'ach wszystko wymaksowane na dany etap gry ( ͡° ͜ʖ ͡
@Ucho1899: ja i tak chciałem grać od nowa, ale jak testowałem sobie różne rzeczy i wczytywałem stare sejwy to były jakieś babole, a to z toksycznością, a to z umiejętnościami, a to z mutagenami, biały miód mi w ogóle nie działał itd. Także jakbym grał w tego next gena to raczej od nowa. Oni to reklamują, że niby stare sejwy działają, ale JAK to już inna sprawa xD

Tak btw to