Aktywne Wpisy

marjanoos +89
Nie ma już ratunku dla osób z mentalnością "z-----------a". I bynajmniej nie chodzi o ciężką pracę, a o szybką jazdę.
Przypadek wypadku na skrzyżowaniu Grochowskiej i Zamienieckiej w Warszawie. Kierująca fordem wymusza pierwszeństwo, wytrąca z drogi toyotę. Ta dachuje i wjeżdża w grupę przechodniów, "wymiatając z planszy" kilkuletnie dziecko.
Odpowiedzialność za wypadek niepodważalnie ponosi osoba wymuszająca pierwszeństwo. Niemniej pojawiają się głosy, że spory procent uczestników ruchu przekracza tam nagminnie dozwoloną prędkość. W końcu dwa
Przypadek wypadku na skrzyżowaniu Grochowskiej i Zamienieckiej w Warszawie. Kierująca fordem wymusza pierwszeństwo, wytrąca z drogi toyotę. Ta dachuje i wjeżdża w grupę przechodniów, "wymiatając z planszy" kilkuletnie dziecko.
Odpowiedzialność za wypadek niepodważalnie ponosi osoba wymuszająca pierwszeństwo. Niemniej pojawiają się głosy, że spory procent uczestników ruchu przekracza tam nagminnie dozwoloną prędkość. W końcu dwa

32cm +10
Mirki
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód

Dzień dobry pedalarze i pedalarki!
Jako że Wykop skutecznie przeszkadza ostatnimi czasy w użytkowaniu samego siebie, wespół z @Zkropkao_Na postanowiliśmy uruchomić dla Was oraz dla waszych rowerowych przyjaciół i znajomych serwer na Discordzie. Będziemy na nim prowadzić pogaduchy, umawiać się na jazdy, dzielić tipami rowerowymi oraz, być może, wspólnie planować jakieś większe wyjazdy.
Żeby jednak nie bałaganić i nie zrobić z tego drugiego mirko z bandą niereformowalnych kretynów. postanowiliśmy ustalić pewne zasady oraz zadbać o to, by byle małpa z dostępem do klawiatury nie spamowała nas swoimi jakże fekalnymi treściami. Dlatego też każdego, kto chciałby dołączyć prosimy o wiadomość na PW do mnie lub do @Zkropkao_Na o wysłanie linka z zaproszeniem. Ludzie z tagu rowerowywornik mile widziani.
Zasady:
1. Jeździsz rowerem.
2. Absolutny zakaz treści z tagu przegryw.
3. Wzajemny szacunek. Nie musisz się z kimś zgadzać, ale w dyskusji chcielibyśmy używać czegoś więcej niż usunkonto albo w---------j.
Moderatorami naszej małej acz z potencjałem na agresywną ekspansję społęczności zostają Pani @Zkropkao_Na oraz Pan @Polinik, którzy będą dbać o to co wyżej stoi.
@MordimerMadderdin: W sumie też poproszę, jak można. Na wyjazdy się raczej nie załapie, ale chętnie poczytam.
odblokuj pw
poproszę
bardzo chętnie ale wyskakuje mi komunikat że masz mnie na czarno:) Napisz do @Zkropkao_Na :)