Aktywne Wpisy

wykop +23
Dzień dobry, Wykopie!
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #

bocianbialy +365
#afera #wykop #wykopcontent #nowywykop #wykop20
Siedzi, komentuje, plusuje bo się zrobiło naprawdę duszo, przez ostatnie lata była zasada jakoś to będzie... i w sumie jakoś to było.
@apee: a co tam było? Bo zastanawiam się nad założeniem konta na hejto, wypok stał się zbyt dysfunkcjonalny, jak dla mnie.
Co mnie obchodzi wojenka jakiegoś kuca z #!$%@? z procesorami którzy dostali odpillowego zapalenia opon mózgowych? Jestem na Wykopie i mam w dupie co się dzieje na jakimś innym portalu z nieśmiesznymi papieżami. Jeszcze mogłeś się powołać na to jaki Białek miłosierny wobec nas
Białek to nie losowy anon tylko właściciel tego #!$%@?. Skoro plusuje czyjeś wysrywy to musi się liczyć z tym, że zostanie do odczytane jako poparcie z jego strony. Kontekst jest tutaj oczywisty i trzeba mieć IQ na poziomie temperatury