Aktywne Wpisy

thruster +98
Nagana w #pracbaza
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski

Kalorek +235
zależy nam aby możliwie jak najszybciej wdrożyć wszystkie poprawki i sugestie, które od Was otrzymujemy, dlatego nie zwalniamy tempa. Przygotowaliśmy kolejną aktualizację #wykopchangelog A w niej:
- poprawiliśmy algorytm sortowania aktywnych znalezisk na Wykopalisku;
- na Mikroblogu wprowadziliśmy gorące z ostatnich dwóch godzin;
- zwiększyliśmy rozmiary awatarów, poprawiliśmy również sposób prezentacji loginu;
- brak ukrywania zakopu na widoku znaleziska;
- wdrożyliśmy również szereg optymalizacji poprawiających błędy na urządzeniach mobilnych.
O kolejnych zmianach na bieżąco informujemy pod tagiem: https://wykop.pl/tag/wykopchangelog - zapraszamy do obserwowania. Cały czas zbieramy również Wasze sugestie, dlatego dziękujemy, że tak licznie się nimi dzielicie.
#nowywykop #wykop #internet #naprawiamy
1. Poprawa motywu nocnej, najlepiej na to co zaproponował @tentin_quarantino, przyznajcie się do błędu, z domyślnego nie da się korzystać.
2. dodanie na dzwoneczku powiadomień z tagów i osobno obok powiadomień, że ktoś do nas napisał / nam odpisał / nas zawołał, plus w nawiasie cyferka ile tych powiadomień jest
@420_3: Dziękujemy! (ʘ‿ʘ)
@SpeaRRR: Obecnie dość ważnym tematem jest wdrożenie powiadomień z tagów.
@wykop: gówno! Czemu nie zrobiliście wszystkiego przed uploadem plików, tylko łatacie na żywo oznaki swojej nieudolności?
WAŻNYM TEMATEM JEST COS CO POWINNO BYC FUNDAMENTEM XDDD GRATULACJE
xD przecież piszę z kompa
zerknąłbym na tę stronę, ale w aplikacji mobilnej linki są nieklikalne ¯_(ツ)_/¯
@Kennyy: Obecna wersja była testowana, wśród testerów byli też użytkownicy Wykopu.
#!$%@? dzieci specjalnej troski z moderacji.
apka, nadal na mikro kursy ciężko ogarnąć gdzie się kończą te trzy komentarze, a gdzie nowy wpis. To jA krytyczna rzecz bo po kilku minutach mam dość.
Gorące z 6h to już są wpisy bez komentarzy z dosłownie paroma plusami. Z 2h nawet nie chcę patrzeć.
cytowanie/odpowiedz w apce czyści wiadomość - nie da się przez to odpowiadać paru osobom nie da się odpowiadać i cytować - to zabija konwersacje bo