Aktywne Wpisy

Tynka02 +7
Typy na #przegryw mówią że ważąc 56kg przy 170cm jestem ulana. Po BMI i figurze moim zdaniem jest ok, ale jestem ciekawa waszego zdania
#rozowepaski #atencyjnyrozowypasek #pytanie
#rozowepaski #atencyjnyrozowypasek #pytanie

Atencyjne pytanie
- przegrywy to podludzie 38.0% (272)
- jestem ulana 62.0% (444)

fajniutko +8
Nie wiem co ze sobą zrobić, nie mam ochoty się teraz uczyć, oglądać filmów czy nawet grać. Wybór jest między przeglądaniem wykopu, bezmyślnym skakaniem po aplikacjach lub patrzeniem w ścianę. Na siłownie nie pójdę bo moje ciało jest zmęczone. Zresztą byłem dwa dni pod rząd i jutro też idę więc bez sensu byłoby dokładać kolejny trening w sytuacji zmęczenia mięśni. Mózg podsuwa jeszcze jeden pomysł, taki który na pewno na krótką metę uspokoiłby moje nerwy i odsunął smutki. W zasadzie to nie odsunąłby ich, ale na parę godzin sprawiłby, że będą mi one obojętne. Byłoby to na pewno bardzo przyjemne. Mimo to nie chcę sięgać po to rozwiązanie.
Nie bardzo nawet wiem co napisać, ten wpis nie ma żadnego z góry założonego plany ani puenty. Nie ma celu, to tylko chaotyczne myśli, które wyłaniają się z niespokojnej pustki w mojej głowie. Nie wiem. Może pójdę sobie na spierdotripa... #przegryw
najlepiej od razu pisz, że nie chcesz żadnej pomocy, komentarza, odpowiedzi jeśli nie chcesz, itp.
Trenign fizyczny musisz ostroźnie bardzo prowadzić bo zajedziesz się, musisz dać sobie takie postanowienie, żeby ćwiczyć np minimum 2 razy w tyg. to utrzyma nawyki, przyzwyczajenia. Albo chociaż raz w tygodniu jeśli naprawdę jest źle. 2 tyg. przerwy to jest sygnał alarmowy, a tak musisz starać się nie przejmować.
Ogólnie musisz ogarniać jak nie przejmować się, poukładać sobie
Leki pomagają serio, wtedy możesz zbuwać siebie od nowa tak choćby. Poukładać wszystko w głowie na spokojnie. Co najlepsze to pomaga, ale polecam całkiem samemu ogarnąć temat, a tylko udać się do psychiatry na terapię farmakologiczna.
Jak coś to proces dobrania leków może wydłużyć się, ale mogą trafić Ci się od razu porządne leki, które będą działać idealnie pod Ciebie.
Tak naprawdę nie powinno
Dobranie leków to nie jest takie chop siup, ale testowanie to przecież 3 miesiące, także to jest długi proces.
Pomaga jeszcze cele długoterminowe - one wgl inaczej działają na nasz mózg. Oczekiwania na za 3-12 miesięcy.
Tak, pomoże Ci jakaś