Aktywne Wpisy

Geniusze, którzy wybrali… Polskę. Jan-Mikulicz-Radecki, Ludwik Rydygier i Rudolf Weigl byli jednymi z najwybitniejszych postaci w historii europejskiej medycyny. Link do znaleziska: https://wykop.pl/link/6990311/giganci-medycyny-mikulicz-rydygier-i-weigl-wybrali-polskosc-zamiast-niemiec
Dlaczego dwóch pierwszych wbrew Bismarckowi, a trzeci wbrew Hitlerowi zadecydowali o tym, że ich ojczyzną będzie polska, choć język polski nie był ich pierwszym. Wynalazca masek i rękawiczek chirurgicznych, Jan Mikulicz-Radecki, jeden z najwybitniejszych chirurgów ówczesnej Europy – Ludwik Rydygier, a także Rudolf Weigl, twórca szczepionki przeciwko tyfusowi –
Dlaczego dwóch pierwszych wbrew Bismarckowi, a trzeci wbrew Hitlerowi zadecydowali o tym, że ich ojczyzną będzie polska, choć język polski nie był ich pierwszym. Wynalazca masek i rękawiczek chirurgicznych, Jan Mikulicz-Radecki, jeden z najwybitniejszych chirurgów ówczesnej Europy – Ludwik Rydygier, a także Rudolf Weigl, twórca szczepionki przeciwko tyfusowi –

SickKid +1
Jebanie w żyłę cd
Może ktoś coś podpowie co mogę zrobić? Wykonałem aktualizację wszystkich sterowników, wyłączyłem i włączyłem xd wybrałem też opcję automatycznego wyszukiwania problemu i nic. ech
#komputery #pomoctechniczna #windows #informatyka #pytaniedoeksperta