Aktywne Wpisy
bawelna100pro +126
Hurrr durrrr zetki j----e, nie chce robić i dziękować Januszexowi na klęczkach, robotę dezorganizujo xD dlaczego to zawsze Onet kobieta albo inne Kobieta RP wysrywa takie artykuły z p---y eh
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale

źródło: 1000072065
Pobierz
SilesianPill +2
Wytłumaczy mi ktoś na czym polega fenomen Gdańska?
Okej, miasto jest ładne, chyba najlepsza starówka w Polsce, położenie nad samym morzem, ale według mnie to bardziej sprawdza się na weekendowy wypad niż do mieszkania tam na codzień.
Ceny mieszkań i wynajmu są bardzo wysokie, dodatkowo umowy wynajmu często są zawierane na krotki czas, bo trzeba zwolnić mieszkania turystom na czas letni.
Knajpy
Okej, miasto jest ładne, chyba najlepsza starówka w Polsce, położenie nad samym morzem, ale według mnie to bardziej sprawdza się na weekendowy wypad niż do mieszkania tam na codzień.
Ceny mieszkań i wynajmu są bardzo wysokie, dodatkowo umowy wynajmu często są zawierane na krotki czas, bo trzeba zwolnić mieszkania turystom na czas letni.
Knajpy
Dziękuję serdecznie obserwującym, że chciało im się obserwować, czasem plusować, a niekiedy nawet i komentować. Jesteście super 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: ofabmg4ldtn11
PobierzDaj znać jeśli zwiejesz na hejto ( ͡º ͜ʖ͡º)
Póki co, się rozglądam po okolicy :)
Mam nadzieję, że tu tagi i powiadomienia za jakiś czas poprawią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Resztę bym pewnie przebolał, ale te 3 rzeczy są totalnie spartolone