Aktywne Wpisy

SpiderFYM +7
To nie jest żadna zarzutka - po prostu zwariowałem już. W pracy też każdy mówi inaczej.
Kto ma pierwszeństwo w sytuacja gdyby czerwone auto chciało zjechać z ronda, a białe jechać dalej po rondzie i dlaczego?
#motoryzacja #przepisydrogowe #samochody
Kto ma pierwszeństwo w sytuacja gdyby czerwone auto chciało zjechać z ronda, a białe jechać dalej po rondzie i dlaczego?
#motoryzacja #przepisydrogowe #samochody

Kto ma pierwszeństwo?
- Białe auto 92.0% (2774)
- Czerwone auto 8.0% (240)

wszystkieNazwyZajete +222
Wystarczy 5 minut rozmowy z osobą którą zarabia najniższą krajową żeby dowiedzieć się dlaczego właśnie tyle zarabia, żeby sobie nie słodzić (zarabiam lekko ponad średnią krajową) wystarczy 5 minut konwersacji z moi sąsiadem który zarabia prawie dwa razy tyle co ja, abym zobaczył że jest na wyższym poziomie intelektualnym,przedsiębiorczym i ekonomicznym niż ja, w skrócie :prezentuje wyższy poziom rozwoju niż moja osoba. Im jestem starszy tym bardziej widzę że świat jest sprawiedliwy,
Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ BOLESNA·
1 Modlitwa w Ogrójcu
2 Biczowanie Pana Jezusa
3 Cierniem ukoronowanie
4 Droga Krzyżowa Pana Jezusa
5 Ukrzyżowanie Pana Jezusa
W styczniu modlimy się za dusze w czyśćcu cierpiące oraz za świętej pamięci papieża emeryta Benedykta XVI.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
→Grafik:
→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.
→Jeśli chcesz dołączyć do modlących, to daj znać tutaj lub tutaj.
→Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu