No i poszło. Od dzisiaj już wygaszam tutaj swoją aktywność. Konto na Hejto założone. Polecam wszystkim, skoro tutaj już nic nie działa, nawet aplikacja mobilna, wszystko co korzystało z API, to przejście będzie o wiele łatwiejsze. Wcześniej trzymał mnie tutaj Otwarty Wykop Mobilny, znajomy wygląd, znajome działanie, ale aktualizacja zabiła to wszystko. Dziękuję użytkownikom za te wspólne 5 lat (moderacji nie) i liczę, że jeszcze zobaczymy się po tej lepszej stronie internetu. Czasem tu zajrzę żeby pohejtować zmiany i pilnować konta przed Panem Rumunem, ale nic więcej. Liczę też na to, że społeczność #f1 znajdzie się na tym innym portalu i zobaczymy się tam na testach przedsezonowych już niebawem ( ͡°͜ʖ͡°)
@rocamoya: Jest aplikacja nieoficjalna, tymczasowo wystarczy (lepsza niż niedziałające wypokowe xD), a oficjalna już jest w betatestach i niedługo wyjdzie
@M4ci3jS: Nawet pamiętam tą rozmowę, też kojarzę Twoje wpisy. Wpadaj na inną stronkę to jeszcze zobaczymy się nie raz, nie na wykopie świat się kończy ( ͡°͜ʖ͡°)
"znajomy" z facebooka - pamiętasz jak tydzień temu miałeś katar i dałem ci chusteczkę? kiedy mi za nią oddasz?
prawdziwy przyjaciel - jesteś sparaliżowany i możesz ruszać tylko powieką? spoko stary, najważniejsze żebyś bawił się z nami, już wysyłam po ciebie helikopter
#wykop #nowywykop #nowywykoptogowno #hejto
a hejto mają już swoją apke?