Aktywne Wpisy
Rinardo +151
Jak tam misie, płacicie za kobiety na pierwszych spotkaniach? Bo jak nie zapłacicie za damę, to ona oczerni Was na damskich grupkach ku uciesze innych. Mnóstwo kobiet ma przekonanie, że facetów trzeba doić, a spermiarzom to pasuje
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow #zwiazki #redpill
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow #zwiazki #redpill

brusilow12 +612
10 lipca 1943 roku, do kwatery lokalnego dowództwa UPA, został wysłany ppor. Zygmunt Rumel, jako emisariusz Rządu RP, w celu zahamowania rzezi wołyńskiej i uzgodnienia wspólnej z Ukraińcami walki z Niemcami. W geście dobrej woli Rumel, oraz przedstawiciel Wołyńskiej AK i woźnica, przybyli na rozmowy bez broni. Ukraińcy w "geście dobrej woli" rozerwali ich końmi.
#historia #iiwojnaswiatowa #rekonstrukcjakolorem #2wojnaswiatowa #wolyn #polska
#historia #iiwojnaswiatowa #rekonstrukcjakolorem #2wojnaswiatowa #wolyn #polska

Wołam kolekcjonera @lp640
#latarka #bushcraft #edc
Nie podałeś budżetu.
Włożę trochę kij w mrowisko IMO przepłaconych Olightów i Fenixów i polecę Ci customową latarkę od polskiego speca na bazie diody Luxeon w obudowie Convoya. I z Convoyem łączy ją w sumie tylko ta obudowa, a plusem tu jest dostępność akcesoriów (etui, klipsy, dyfuzory).
Poprzednią latarkę od tego faceta używałem 10 lat i wciąż żyje. Tej używam 2 lata, genialny sprzęt. Programowalny soft, można robić cuda na kiju
https://allegro.pl/oferta/bocialarka-convoy-s2-1520lm-luxeon-v-5000k-rower-8426219721
@Niszczycielski_Muminek: bo takowego ustalonego nie ma, chcialbym cos naprawde dobrego podchodzacego pod "premium"
Dzieki za rozpisanie tematu, chociaz na ten moment przy pierwszej powazniejszej (aktualnie mam stockowe S2) wolalbym cos fabrycznego
luzik. Dodam tylko, że jak coś, to tam masz normalnie fakturę i 3 lata gwarancji, a nie, że w garażu klepane przez randoma. ;)