Wpis z mikrobloga

Po paru poprawkach będzie ok.

@Niukron: Chyba w snach białka, bo nie dość, że znając wykop takie poprawki potrwają miesiące, to w dodatku przy okazji stworzą nowe błędy. Syf nad syfami, tak duży portal, a taka wpadka. Datki od rządu nie poszły na marne.
  • Odpowiedz
Powinni nie wprowadzać czegoś o co nie pytali użytkowników

@sylwke3100: gdyby tak wyglądało wprowadzanie zmian to nigdy byś niczego nowego nie wdrożył bo zawsze duża część użytkowników będzie na nie xD raczej po prostu powinni dostosować to co wprowadzili do feedbacku użytkowników a nie za każdym razem pytać ich o zdanie
  • Odpowiedz
@mariusz95gd: masakra. Do tego strasznie długo się ładuje wszystko i często komentarzy mi nie wczytuje. Chyba zrezygnuje z przeglądania wykopu. Starą wersją była super lepsza
  • Odpowiedz
@mariusz95gd: Za każdą zmianą szaty ludzie tak piszą, potem trochę poprawią, do reszty ludzie się przyzwyczają. Ale mógłby np. w ogóle działać...
  • Odpowiedz
Powinni nie wprowadzać czegoś o co nie pytali użytkowników. Tym bardziej że teraz to wygląda i działa okropnie a dodatkowo zewnętrzne aplikacje nie działąją.

@sylwke3100: XD. Tym sposobem byś nigdy żadnych sensownych zmian nie wprowadził, bo nikt nie lub zmian. A tak pewnie będzie jak zawsze, pokrzyczą, pogrożą odejściem i rewolucja się skończy ;)
  • Odpowiedz
@mariusz95gd: miałem dziś badania niby wszystko w porządku ale wiem że jutro idę robić ponownie bo po odpaleniu nowego wykopu chyba mam raka oczu. Ja p------e RAKOWISKO oddaj stary wykop !
  • Odpowiedz