Wpis z mikrobloga

Do tych co próbowali koksu: jak to wygląda? Opłaca się w ogóle próbować? No bo jak tak czytam sobie o działaniu, czyli: pobudzenie i euforia no to wypisz wymaluj m------n. Z tym że mefedronik to jest po 30zł/giet, a k--s 300-400zł/giet. Na prawdę jest tak zajebiście, że warto dopłacić, czy po prostu to n------k dla milionerów co nie patrzą na takie grosze?
#narkotykizawszespoko
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@likatomyk: Wiadomo że kryształ to c--j wie co się trafi, jestem tego świadomy. Po prostu ciekawi mnie jaki ten k--s musi być zajebisty że za grama 4 stówki chcą. No bo chyba coś musi za tym iść.
  • Odpowiedz
@lukiboss: Pewnie byś się rozczarował ( ͡~ ͜ʖ ͡°) K--s, przynajmniej to co można dostać w Polsce, to taki raczej subtelny efekt. Jest fajna euforia i pobudzenie, ale nie ma żadnego wow, taka delikatna, przyjemna, elegancka faza. Tak jak @fe1my13 bardziej naturalna. A kryształy dają mniej więcej to samo, tylko mocniej, dochodzi taki przyjemny nieogar. Jak bym miał porównać, to k--s jest jak elegancki drineczek
  • Odpowiedz
@jamtojest2: oo fajnie to opisałeś. I dobrze, że zaznaczyłeś ten "przyjemny nieogar", bo właśnie to mi się w krysztale podoba. Myślę, że jakbym miał efekty podobne, za to bardziej "czystsze" to byłbym nieusatysfakcjonowany.
  • Odpowiedz
@lukiboss: koksu i mefy prawdziwych Tych używek dobrej jakości bardzo rzadko jest dostępny w PL ale uwierz mi z dwojga tego jednak k--s jest większym gównem mimo jego gloryfikacji jaki to nie jest kot oczywiście po prawdziwym koksie to trochę inna faza taka jakby przez trzeźwość a prawdziwa mefa w--------a jak c--j
  • Odpowiedz
@lukiboss: Nie opłaca się, bo:

a) 99% łebków nigdy w Polsce nie dostanie koksu mającego więcej niż 20% czystości.
b).. a w tej cenie dać się w-----ć się zdecydowanie nie opłaca.

Natomiast jeśli porównać czysty k--s i czysty m------n, to jednak chrzanik to jest dobro luksusowe, a m------n służy do d-----------a się
  • Odpowiedz