Wpis z mikrobloga

Se #burger zrobiłem w weekend, ledwo zjadłem, różowa się poddała a młody wsunął połowę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Następne będą mniejsze.

Bułki maślane sam piekłem (120g sztuka), wołowina (150g na burgera) z łopatki zmielona przed smażeniem, serki wędzone góralskie (te pseudo łoscypki z biedry) i konfiturka z żurawiny również samoróbka + cebulka, sałata i papryka.

#gotujzwykopem #chwalesie
Pobierz elemenTH - Se #burger zrobiłem w weekend, ledwo zjadłem, różowa się poddała a młody w...
źródło: comment_1673875900nf5HBwtwEqSFI36tHEJMIe.jpg
  • 6
@bezpardonowy_skunks: zajebisty był, pierwszy raz tak na bogato zrobiłem burgera że sam buły piekłem. Następnym razem mocniej jeszcze doprawię mięsko bo mi czegoś brakowało.

Bułka niby 400kcal, kotlet też pod 400kcal, żurawinka fit bo z erytrytolem, jeszcze serki na pewno ze 100-150kcal więc może i pod 1000 całość. #!$%@? tam czasami można, wybiegałem go na drugi dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)