Aktywne Wpisy

curiousboi +112
Zauważyliście ile młodych #p0lka jest k---a spasionych? Nie mówię o chubby, czy jakiejś lekkiej curvy posturze, ale o j-----m upasieniu i mówię to jako były mieszkaniec UK gdzie w życiu tyle spaslakow nie widziałem.
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Highland3r +5
źródło: temp_file5708163514945436715
Pobierz

Do nowego urządzenia pozwalającego zwizualizować ludzki umysł podłączono Rosjanina. Na ekranie natychmiast pojawiła sie szklanka wódki. Po naradzie naukowcy postanowili mu nalać jednego. Rosjanin wypił, obraz zamrugał i na nowo pojawiła się szklanka wódki. Sytuacja powtórzyła się 6 razy a po siódmej szklance wódki monitor zrobił się czarny. Po dokładniejszej analizie okazało się jednak, że jest tam jeden, maleńki zielony punkt. Punkt ten powiększono i oczom naukowców ukazał się
Nie o to chodzi, by zaczepiać, ale by ewentualne odpowiedzi nie były słabe.
@kondziu96:
@prawda_w_moskwie:
Może im jeszcze rimming zróbcie xd kacapy jakby mógłby to to co robią na Ukrainie robily by też w pl. Także wręcz obowiązkiem Polaka jest gnębieniu
@septokonchoplastyka:
Tu kolega @septokonchoplastyka dobrze mówi
@Seishin: powiedz mi coś czego nie wiem
to gadanie o wpływanie mongołów na rosje to taki bullshit jak nie wiem
@kondziu96:
Niepotrzebna agresja jest
Wielu Rosjan wyjechało. Wielu się nie zgadza z tym, co się w Rosji dzieje.
Czy też chciałbyś być gnębiony za to, co robi PiS (lub jakaś inna partia, jeśli będzie u władzy), choć nie będzie to Twoja wina?
Jeśli nawet weźmiemy górną granicę 1 miliona to jest to 0,71%. I nie każdy wyjechał, bo się nie zgadza. Równie dobrze wyjechać może, bo po
Co w przypadku, gdybyś nie był świadomy tego, co robi władza (a ta zrzucałaby winę na innych)?
Nawet w Polsce jest mnóstwo katolików okłamywanych od dziecka tą niebezpieczną sektą.
Poczytaj sobie o ofiarach katolicyzmu. W Polsce jest mnóstwo katolików okłamywanych i okradanych od dziecka ze strony tej niebezpiecznej sekty i też chcesz ich wszystkich gnębić?