Aktywne Wpisy

wiochmen80 +23
Od*** Można
Stoję w kolejce na dworcu i patrzę stoją..
Max podkreślam max 19 lat dwie ukrainki.
Ajfony 14 pro max, włosy zrobione, usta zrobione, rzęsy też.
Na całe plecy wielkimi literami Balenciaga.
Ach Ci biedni uchodźcy.
POLAKU DEJ.... Wojna jest... Dej
Skoro mają takich bogatych obywateli, to czemu My musimy płacić za ich socjal???
Pytam dlaczego?
A jak usłyszę w Lidlu czy pod lidlem dej to chyba dostanę pierd**
#
Stoję w kolejce na dworcu i patrzę stoją..
Max podkreślam max 19 lat dwie ukrainki.
Ajfony 14 pro max, włosy zrobione, usta zrobione, rzęsy też.
Na całe plecy wielkimi literami Balenciaga.
Ach Ci biedni uchodźcy.
POLAKU DEJ.... Wojna jest... Dej
Skoro mają takich bogatych obywateli, to czemu My musimy płacić za ich socjal???
Pytam dlaczego?
A jak usłyszę w Lidlu czy pod lidlem dej to chyba dostanę pierd**
#

ZydowskiNormik +78
To zabawne jak #przegryw robi fikołki bo nie potrafi zaakceptować, że życie jest niesprawiedliwe. Wielkie mi odkrycie, że inni mają lepiej i ty jako przegryw musisz dać 300% a co więcej od ciebie jako mężczyzny oczekuje się więcej na rynku matrymonialnym. Tak, jest to niesprawiedliwe i co z tym zrobisz? Nie masz tego co inni, więc robisz wszystko żeby nadrobić braki na maxa we wszystkim co możesz. Wydawało mi się, że to

#heheszki
@PochodnaFunkcji: no jakiegoś ogromnego wzrostu względem 2021 nie było, a co?
@PochodnaFunkcji: a wiesz, że dla kogoś kto pracuje w XYZ i zamiast normalnych XX rzeczy do zrobienia ma nagle XX+20 to to jest armagedon?
No co zrobisz jak nic nie zrobisz, czasem się ma #!$%@? w robocie. Żyćko.
@Iudex: oczywiście że jest wytłumaczenie - nowy wirus o nieznanych długookresowych konsekwencjach. Z dzisiejszej perspektywy mówić że to debile to tak jakby mówić że jesteś debilem bo nie kupiłeś bitcoina 10 lat temu. Analiza wsteczna zawsze skuteczna.
@Iudex: Potencjalna śmierć babci to dla ciebie zbyt słabe wytłumaczenie? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@kaduceusz: to nieprawidłowe określenie. Poprawnie zgodnie ze słownikiem określa się ich covidiotami
...a nie, czekaj.
@Krupier:
1. W przykładzie podałem losowe liczby.
2. Podałem 10 i 30 nie po to żeby pokazać XX+20 tylko XX*3
3. Jak masz #!$%@? w robocie i czegoś nie zrealizujesz, to najwyżej paczka, czy
Komentarz usunięty przez autora
No było mało. Szpitale nigdy nie były zapchane z powodu tego, że nie było fizycznie miejsc, ale ze względu na głupie procedury (testy, trzymanie na oddziale bezobjawowych itp.).
W 2020 kiedy rzekomo był armagedon mieliśmy ~25% mniej hospitalizacji niż w 2019.
@Dariel: A nie zmieniłeś jeszcze czegoś przy okazji? Trybu życia? Ruchu? Suplementacji? Diety? Bo maska jako taka to bardziej chroni innych przed zarazkami osoby która tą maskę
@m0rdeczka: nie
Piękne czasy xD, ciekawe czy osoby które tak robiły czuja zażenowanie i refleksje czy jednak nie xD
z dzisiejszego punktu widzenia to moze sie wydawać smieszne, ale #!$%@? wcale to nie jest tak ze te 3 lata temu nikt nie wiedzial z czym ma do czynienia i ze to może być potencjalnie dużo bardziej niebezpieczne niż się okazało.
Zgodzę się, że był idiotyzmy jak np godziny dla seniorów ale #!$%@?, łatwo być dziś mądrym, 3 lata po pandemii ale postawcie się
@Krupier: Testowanie to głupie procedury? Trzymanie bezobjawowych? Kto trzymał bezobjawowych w szpitalu i w jakim niby celu?
ale o co chodzi. Przed chwilą był 2022. W 2020 przez większość roku covida prawie nie
Jak ktoś się na grypę szczepi to też frajer czy co? xd
Mogliby już was zmobilizować.
@FotDK: No właśnie nie było wiadomo co się pojawi. Dziury w płucach. Śmierć przez uduszenie. Teraz się możesz śmiać.
Tak, masowe testowanie przed każdą wizytą i przyjęciem to bezsensowne tracenie czasu tym bardziej, że wyniki to zwykła loteria. Trzymali lekarze w różnych szpitalach.
Co? XD Chyba ci się z 2019 pomyliło.
@Monifufka:
Uuu, 6,7 milionów ludzi. To całe 0,08% populacji. W dwa lata.
Już nie brzmi tak strasznie, co nie?
Poza tym jeśli widzisz jakąkolwiek formę ochrony w idiotyzmach pokazanych na filmie to ja nie mam więcej pytań.