Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +27
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +1
Jak kupuje bilet np godzinny na jakdojade z jedną przesiadka na tramwaj +autobus to ten jeden bilet jest ważny i w tramwaju i autobusie?
Czy muszę kupić dwa?
Kupiłem bilet na 1+2+3 strefy
Jak wrażenia po zostawieniu auta? Duża strata czasu?
@Catttana
@Fenrirr po cholerę gadacie mu o strefach skoro wszystkie bilety są ważne we wszystkich strefach - poza całodobowym i tygodniowym
https://www.mpk.krakow.pl/pl/bilety2/cenniki-biletow-jedno-i-wieloprzejazdowych/
@strike_lucky od momentu skasowania możesz przez 60 minut dowolnie się przesiadać między autobusami i tramwajami