@pelikan-z-wykopu-lvl99: dostanie kolbą po plecach i kop w mordę to i tak łagodnie patrząc co ruscy o----------ą na Ukrainie
@muskutanin: jak by mnie mieli wysadzić albo zastrzelić to brał bym w ciemno kopa na ryj. z drugiej strony zachowują się nieładnie. ale widziałem, jak ruski dowódca gorzej lał ruskich.
@cieciowy: po tym jak taki rusek morduje ci przykładowo rodaków, bliskich albo przyjaciół to raczej nie zastanawiasz się czy zasadzenie kopa w pysk jest ładnym czy nieładnym zachowaniem. Myślę, że pod wpływem emocji nie zachowywałbym się inaczej
@cieciowy: jakie nieładnie xd ludzie ogarnijcie dupę. To są najeźdźcy, ukry i tak są łaskawe ze im nie podzynaja gardeł dla zabawy tylko wymieniaja za swoich. Żadnej litości dla tych ku.rew.
To zwykle kacapsko nie nadające się do zachodniej cywilizacji, trzeba wybić
@muskutanin: Wydaje mi się, że on mówi "z raboty zabrali". W Moskwie na przykład podjeżdżały mobilne wojemkomaty pod budowy i brali jak leci wszystkich imigrantów, bez sprawdzania. A tam też nie tylko Buriaci a też sporo obcokrajowców (Kazachów itp.) do pracy przyjeżdżało... I doliczali ich oficjalnie do poboru moskiewskiego, żeby wypełnić normy.
@Mi-24: Przecież tutaj to mają przedszkole. Te knury z nagrania gdyby najechali Polskę to odemnie by na dzień dobry kolbą w ryj dostali. Takie subtelne przywitanie orków.
@muskutanin: jak by mnie mieli wysadzić albo zastrzelić to brał bym w ciemno kopa na ryj.
z drugiej strony zachowują się nieładnie. ale widziałem, jak ruski dowódca gorzej lał ruskich.
@muskutanin: Być może umknęło twojej uwadze, że ten "rusek" to Kazach, a ten który go n--------a jest Azerem.
To zwykle kacapsko nie nadające się do zachodniej cywilizacji, trzeba wybić
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mi-24: nie wiadomo co lepsze kopniak od Ukraińca czy w------l od swoich( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://twitter.com/igorsushko/status/1607098433088942080?
źródło: comment_167385079818OX2zk2xf0i19RAORiCqq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora