Ogłoszenie towarzyskie xd znam tag wykoppiwo, ale nie piję i szukam czegoś innego niż spotkania grupowe
Level 31 here, dość świeży Słoik, nie mam nikogo w Wawie, "zdrowiejący dda" - mój kolejny krok to wyjście do ludzi i próba zdobycia i utrzymania przyjaźni
Nie szukam dziewczyny, nie jestem na to gotowy, szukam znajomych, płeć i wiek nie są najważniejsze
Najlepiej oprzeć się na wspólnej pasji, a co mogę zaoferować oprócz rozmów: - od kilku miesięcy interesuję się planszówkami, od niedawna chodzę na miasto na planszówki, nie mam własnych, chętnie chodziłbym z kimś - lubię jeździć na rowerze, póki co w grę wchodzi u mnie rower miejski, chętnie bym pojeździł z kimś dłużej, jestem otwarty na nowe sporty, np. piłka nożna na hali - kiedyś bawiłem się w geocatching, chętnie bym do tego z kimś wrócił, mogę nauczyć o co chodzi, w grę wchodzą krótsze wyjazdy na szukanie skrytek - rozmowy o filmach i serialach, oglądam tego dużo - jeśli też jesteś dda to wsparcie w walce z tym problemem
Zapraszam na priv Nie chce mi się bawić w anonimowe posty, można się śmiało nabijać w komentarzach, nawet będę dawał plusy ʕ•ᴥ•ʔ
@Bardzo_Suabe_Rymy: kolejny mireczek z Lbn uciekł do default city, pamiętam, że parę razy Cię widziałem na piwie xd W piątek były planszówki z wykopkami, polecam obserwować wykopiwowarszawa
@Bardzo_Suabe_Rymy: chce spróbować wychodzeniezdomumaxxxing, więc mogę wyjść na planszówki. Na rower to jak będzie ciepło, a na teraz to myślałem o wspinaczce.
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Co ci ludzie mają z tym "w" Ukrainie? Mam wrażenie, że nieświadomie chcą wkurzyć Polaków nachalnością, absurdalnością takiej formy proukraińskości. To zwyczajnie jest irytujące, bo źle brzmi. Rozsądni ludzie mówią "na" Ukrainie. #ukraina #rosja #wojna
Ogłoszenie towarzyskie xd znam tag wykoppiwo, ale nie piję i szukam czegoś innego niż spotkania grupowe
Level 31 here, dość świeży Słoik, nie mam nikogo w Wawie, "zdrowiejący dda" - mój kolejny krok to wyjście do ludzi i próba zdobycia i utrzymania przyjaźni
Nie szukam dziewczyny, nie jestem na to gotowy, szukam znajomych, płeć i wiek nie są najważniejsze
Najlepiej oprzeć się na wspólnej pasji, a co mogę zaoferować oprócz rozmów:
- od kilku miesięcy interesuję się planszówkami, od niedawna chodzę na miasto na planszówki, nie mam własnych, chętnie chodziłbym z kimś
- lubię jeździć na rowerze, póki co w grę wchodzi u mnie rower miejski, chętnie bym pojeździł z kimś dłużej, jestem otwarty na nowe sporty, np. piłka nożna na hali
- kiedyś bawiłem się w geocatching, chętnie bym do tego z kimś wrócił, mogę nauczyć o co chodzi, w grę wchodzą krótsze wyjazdy na szukanie skrytek
- rozmowy o filmach i serialach, oglądam tego dużo
- jeśli też jesteś dda to wsparcie w walce z tym problemem
Zapraszam na priv
Nie chce mi się bawić w anonimowe posty, można się śmiało nabijać w komentarzach, nawet będę dawał plusy ʕ•ᴥ•ʔ